fredag 23 mars 2012

Torsdag

Denna menlösa och tråkiga dag... :S

Fast gårdagen blev inte så illa ändå! Tobbe var hundvakt åt Maja som underhöll oss genom att helt på egen hand (eller snarare helt på egen mun) öppnade kartongen med hundgodis :)


Det är gott med papper?! :)

Jag var ändå rätt sliten när jag kom hem. Kanske mer sliten än jag trodde... Ides inte laga mat så det skulle bli en snabbpizza i micron. Det är ju bara det att det finns en enda liten sak man ska komma ihåg när man är lat. Man måste klippa en öppning i pizza påsen! Annars har inte värmen/ångan någon plats att ta vägen...


Sliten som jag var glömde jag nu denna detalj och här var det fasligt nära ett POFF...

Gick igenom posten... Haha, varför skriver jag så?! :D Jag tittade på mitt enda brev för dagen snarare :) Barnens filmklubb tycker att jag ska gå med där... Är detta ytterligare en pik att det är dags för en unge? :S Sluta stressa mig!!!


Tick tack tick tack tick tack... ;)

Kvällen avslutades på bio. Varför tänker jag ALLTID på tyska när jag ska på bio? "Ins kino gegangen" ekar i mitt huvud varje gång... Vad är det för fel på mig? Jag kan i stort sett ingen tyska längre men just den frasen...

Eller ja, jag kommer ju ihåg de där första fraserna i tyskaboken Alles klar. 

Wie heisst du? (var är dubbel-s?)
Strupsi! Vauff!

Wie heisst du?
Stefani!
Was, nie?
Nein, Stefani!!

Oj, nu spårade jag! Kino var det ju!

Mathias vann ju (som ni alla vet) min oerhört prestigfyllda tippningstävling av melodifestivalen och skulle därför bjudas på bio och popcorn. Han fick dessutom välja film och valde Kvarteret Skatan reser till Laholm.


Här ser ni förövrigt att han tagit med sig en tom matlåda, högst troligt att ha som doggybag till överblivna popcorn... Det var i alla fall vad jag trodde ;)

Jag var lite rädd för att filmen skulle vara för pinsam och ja, nog var den pinsam ibland, men inte värre än vad jag kunde klara av :) Den gav många skratt :D Extra kul när de drev med norrmän :) En bra film när man är lite trött :) 

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Jag fick oxå erbjudande om att gå med i barnens bokklubb... WTF lixom!!

Ass sa...

Tycker att de borde kunna synka det med något register över barn i hushåll eller något?! Men de kanske går på chans...