söndag 6 februari 2011

De två vännerna och Esse

Idag har jag experimenterat: För första gången på sina snart 5 år har Esse varit på playdate! Jag var ärligt talat mycket nervös -Esse har ju aldrig direkt träffat andra djur. Ja, några hundar har han hälsat på men katter har han bara sett på håll. Ja förutom den natten i Larvik när han var ute på slagsmålsrunda :S

Förstå så jobbigt om min katt skulle skada någon av de andra katterna! Usch så dåligt jag skulle må då :S Ja och heller inte kul om han skulle åka på stryk... Både få ont och åka på brudtorsk -vilken tragedi ;) Nej men ärligt... :S

Så oskyldig! Jag skulle väl aldrig kunna göra någon annan katt något illa?!?
Ser visserligen väluppfostrade ut här men skenet kan bedra... Härja är en konst de behärskar!
Jag tänkte mig kaos direkt med fräsande katter, klor och hårtussar överallt. Istället blev det burrig svans (men bara till en början), svankande så buken slickade golvet och ett oavbrutet nosande på allt! Var väl så spännande att vara på ett nytt ställe att nyfikenheten trumfade rädslan för andra katterna. Nosade dock lite på dom så de var inte helt ignorerade. Sen hjälpte det nog till att det var honkatter också, hade jag haft en hona så hade det nog kunnat ha blivit catfight (hahaha, jag är så jäkla rolig!!! :P ).

Skönt i alla fall att det funkade så pass bra :) Får hoppas det håller i sig!

Tillslut så vill jag bara framföra mitt tack till Liverpool (och unibet) som idag gav mig 5,5 gånger pengarna :) Tackar tackar! :) Jag är fan bäst på att tippa :)

5 kommentarer:

Sara sa...

Playdates är kul :) Mios bror har kommit över några gånger och hon leker massor med honom men Bus tycker inte om honom. Slår bara efter honom och blänger surt. Men tror också det är för att dom är samma kön. Och han är okasterad än så länge.

Lollo sa...

Vad skönt att det gick Bra!

Söta Kissar alla 3!

Ps. Du är ALLTID (nästan) ;) rolig, därför jag läser din blogg!

Ass sa...

Katter är lite luriga så där -man vet aldrig om det ska funka, så skönt att det faktiskt gick okej!

Gullig du är Lollo! :D Tack!

G sa...

Men åååååh vad söta! Och Esse är allra sötast! (På riktigt, helt utan partiskhet!)

Ass sa...

Det tycker jag med att han är -men jag är partisk som fäen :P