lördag 8 maj 2010

Vad gör man med en lördagmorgon?

Ja förutom de självklara sakerna så som att dra på sig sin onepice och lägga sig i soffan för att äta frukost, slösurfa och fundera på när/om man ska göra något vettigt så kan man lyssna på musik och bli på gott humör :)

Dagens mix:

Jag vet att ni tycker att jag tjatar om denna, men den är ju trots allt världens bästa låt ;) Dessutom var det den skivan jag lyssnade på sist igår så jag startade där "automatiskt".

Det är en tjej som sjunger... Svårt att tro ibland! Ni har väl inte missat Ballons version av en annan av deras låtar? Ser fram emot nästa cover! Ryktet säger att det ska bli en Randy-låt...

En grupp som jag blivit tipsad om i veckan så jag håller på att lyssna in mig. Än så länge nöjd!

Dags för lite välkänt och hårdare så man vaknar till!

Så där ja, nu börjar jag bli redo för dagen!

Behöver ju även lite traditionellt dunk för att tagga för kvällens festligheter :) så då fick det bli denna gamla goding. 1:43 ;)

Värmer upp inför en lång natts vandring mot gryningen ;)

Oj, vad vi älskar Dr Alban! ;) Nu är jag redo att möta dagen! :D

Kanske jag borde gjort en playlist på spotify istället så folk slutar tjata om att jag ska släppa mina listor :P Nästa gång ;)

Förövrigt dummar sig min dator med att inte vilja skriva bokstaven c alla gånger så förlåt mig för alla gånger jag missar den: Det är inte mitt fel!!! I alla fall inte bara mitt fel...

1 kommentar:

Anonym sa...

Breaking Benjamin är riktigt bra... Fortsätt att lyssna in dig.=)