lördag 1 maj 2010

Takkross

Att bli svennebanan på riktigt igen måste ju firas -tänkte jag igår -och bjöd in folk lite spontant för en spel&vin-kväll. Dagen till ära tyckte jag att det skulle drickas bubbel :) Jag missberäknade dock kraften i korken... POFF!!! Så hade jag en spricka i taket... Haha!!! :D Aja, sånt som händer :D Ska man fira ska man göra det ordentligt! :D

Blev mycket skratt på hemvägen från krogen sen -men jag försökte skriva ner och återberätta det: Blev inte bra... Man borde vart där :D Bra kväll!

Jaha, vad gör man nu en helg när man redan klarat av fyllan?! Hmm... Ska starta med att kolla på innebandy i alla fall -ja ni läste rätt :) Är en "plojmatch" mellan ett elitserielag och de framröstat bästa i vår serie. Inte ofta man kan se innebandy här så bäst att passa på!

Handla någon mat kan jag ju glömma i alla fall -för idag är det röd dag = söndag: Ja och då är ju inget öppet- Så bra att jag har tänkt på det och handlat innan... Eller?!? Suck....

Till slut så vill jag ge ut dagens ros till min största bror som ställer upp och ger mig råd i bildjungeln som jag inte helt förstår mig på :S Tack! :)

Inga kommentarer: