torsdag 6 maj 2010

Hjärnan på högvarv

Sen jag fick ok på att flytta till Karlstad har hjärnan gått på högvarv. Jag har haft svårt att sova och har tänkt, planerat och drömt om vartannat:

Kommer jag få norska bilen såld? Vad kan jag få för den? Måste jag sälja den till bilhandlare? Hur säljer jag den privat? Ska jag fixa skrapet sen den blev påkörd? Hur betalar jag av det lånet praktiskt?

Vad vill jag ha för svensk bil? Vad får den kosta? Hur ska jag ta mig dit för att köpa den om jag säljer min norska först? Ska jag behöva gå till jobbet? :S Vad kostar försäkringen?

Var ska jag bo i Karlstad? Hyra? Köpa? Hur funkar det med lån? Räntor? Vågar jag säga upp mitt boende här nu utan att ha en bostad färdig? Hinner det lösa sig?

Hur ska jag lyckas få ut möblerna härifrån? Hur ska jag fixa flytten?

Hur kommer det nu bli med semesterdagar? Deklaration? Adressändring? Folkbokföring?

Var ska jag spela innebandy? Har jag en chans att platsa? Hinner jag kommer i form? Kommer jag trivas bland alla unga?

Ska jag köpa säsongskort? Hur många matcher kommer jag se på ett år?

GAAAAAAAAAAHHH!!!! Kan någon stänga av min hjärna?

Nu skulle jag ju kunna ge samma svar till alla dessa frågor: Det löser sig! För det gör det ju... MEN jag verkligen avskyr att vänta... Jag vill veta hur det blir NU! Jag vill ha allt klart NU!!!

Aja, ska försöka lugna mig lite... Allt måste inte ske på en gång... Egentligen...

7 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

OMG vad du funderar!

Chilla är mitt tips, som egentligen är helt odugligt :D

Ass sa...

Ska försöka sätta mig ner och andas och bara vara lite -men hur lätt är det?! ;)

Rhöös sa...

Det är ju i alla fall roliga funderingar. Funderingar på liv och framtid som du vet blir av liksom, vare sig du funderar eller inte så det kommer lösa sig :)

T sa...

http://www.youtube.com/watch?v=EOyUevGG9pQ

:-)

Ass sa...

Jo visst är det kul/trevligt att planera också :) Ja, och jag vet ju att det löser sig :) Men jag tycker om när det går snabbt :)

Zäta sa...

Men boende kan du ju alltid få hos nån kompis (eller min familj) om det skulle vara en tid då du står utan bostad, så det löser sig alltid :-)

Ass sa...

Ja den biten löser sig ju :) Jag har så snälla vänner (+familjer)! Då är jag mer fundersam över var mina möbler ska ta vägen under en eventuell sån period :S :P