lördag 27 september 2014

Saker att se fram emot

Uff så mycket vardag nu... Har dock en del att se fram emot framöver, speciellt efter denna veckas spontanbokningar :)

Hade som plan att Lisa skulle komma upp och hälsa på en långhelg, men så började jag tänka att det kanske inte finns då där brutalt mycket att visa av Forshaga på vintern, så då började jag kika på resor från Karlstad flygplats. Tyvärr var utbudet rätt klent om man bara ville vara borta en (lång)helg och en dyr resa till Frankfurt kändes inte så där fasligt hett.

Efter att ha outat min plan till henne så började vi istället spana på efter resor från andra flygplatser, och vips så hade vi visst råkat boka en resa till Paris :)

Snodd bild från http://foundtheworld.com/
Nu är planeringen i full gång! Vad får vi inte missa?

Ja sen släppte Metallsvenskan sina biljetter också igår, och eftersom jag har alla planer på att vara där och dricka en öl och en cider så var det ju bara att boka det också! :) Billiga biljetter nu! Passa på!


Annars då?

Jo då! I helgen kommer Michelle! :) Ska se om vi kan få ihop någon julkulskalender i år... Jag vet inte vad ni tyckte, men Michelle verkar tycka förra årets var skoj! I alla fall att göra :P


Sen ska det bli 90-talsfest på Harriba i Linköping! Hmm, hur fasen ska man klä sig då? Får väl leta reda på min gamla Championtröja om jag inte gett bort den :P Eller är det någon som har något bra?

Efter Parisresan blir det In Flames i Göteborg! Nya skivan förövrigt... Jag vet inte vad jag ska tycka. Det är ju bra låtar, men det är inte helt det jag förväntar mig/vill höra från In Flames. Men men, de är alltid bra :) Såg ni förövrigt deras framträdande i Skavlan igår? Bra version av Through Oblivion! Nog bättre än originalet :)

Snodd bild från http://www.svt.se/
Men men, idag är det ju faktiskt inte vardag! Jag är i Hjortkvarn och hälsar på mor och Esse och ska nu börja dagen med frukost och några omgångar yatzy. Heja helg! :)

Inga kommentarer: