onsdag 24 september 2014

En katt, en hund och nagelpynt

Just nu så har vi en inneboende här hemma. Herr Frans-Oscar Katt (Elis mammas katt) är på besök några dagar och han har hittat sin favoritplats: framför brasan! .


Fungerar väldigt bra att ha alla tre så det ger mig hopp att det kanske ska kunna gå med Esse också. Har ju även funkat bra med Elis pappas katter. Kanske gör mycket de där extra kvadraten... Hoppas som sagt!

Härom dagen fick jag äran att vara hundvakt till denna lurvhög, Mattis :) Oerhört charmig bearded collie. Han tyckte väl inte det var överdrivet skoj att vara på kontoret, men vilken hund tycker det är kul att ligga still en massa timmar? Det gick i alla fall väldigt bra för att vara första gången vi sågs.


Lunchen var det fullt ös i parken. Han var galen i bollar och ofantligt snabb. Han såg så sävlig ut med sin långa päls, men han var överallt! Jag vågade ju såklart inte ha honom lös direkt, så jag fick snällt springa efter både honom och bollen. Svettigt! :)

På väg hem idag var Elis ivrig för att åka och hämta ett paket. "Mitt nagel-glitter har kommit från Kina!" Ja... Vad ska man säga :)


Han hävdar att han ska ha det här till jiggar... Men jag vet inte...


Snart kommer han nog upp från källaren med blingbling på naglarna :)

Inga kommentarer: