måndag 15 september 2014

Huset, so far... Källaren och lite mer

Sist ut: Källaren. Först delen som man kommer till inifrån.


Nerför trappen och några bilder som Elis har fotat.


För att bli av med katternas ödörer har jag nere i källaren "gömt undan" både kattmatskålarna och deras toalettlåda. Här i garderoben har jag även fått plats för alla skor som inte fick plats i hallen.


Under trappen göms en annan ofantligt bra grej. En frysbox! Perfekt för Elis all betesfisk så slipper jag ha även de stinkande nosarna i vanliga matfrysen.


Tvättstuga med gott om förvaring hittar ni också där nere.


Det finns även en liten plats för katternas korg. På den där silvriga saken på väggen ska man visst ha sitt strykjärn, men jag har inte riktigt packat upp mitt än... Stryka är inte min grej :)


Stor dusch och liten bastu döljer sig längst ner i källaren. Här kommer jag nog vilja måla om lite. Vinrött passar liksom inte in. Inte ens lite granna.


Ganska svårfotat i den lilla bastun även om man kan få plats ganska många.


Tjusigt duschdraperi va? :P


Tvättstapel modell äldre... Men låter nog apparaterna köra så länge de orkar :)


Sen sist ut i huset. Skithuset!


Här vill jag nog också måla om en del, men det blir ett senare kapitel.


Sen finns det ju ytterligare ett rum i källaren, men det når man bara utifrån. Här är det organiserat kaos :P Mycket grejer. Högt och lågt... Dubbletter av ett gäng vitvaror. Här finns ytterligare en stinkbomb som har fått flytta ut ur "boendedelen": Elis gjutning av gummibeten. Fasligt nöjd med detta rum även om det ska organiseras ordentligt framöver.  


Garaget saknar också struktur. Men men, det ska nog bli ordning där också någon dag... En betongplatta och isolering är också planen.


Får väl avsluta med uterummet. Ja inte för att det är inglasat eller så, men det är ju nästintill ett rum i alla fall. Gott om plats för gäster på altanen i alla fall, så det är väl bara att få tummen ur och planera den där inflyttningsfesten...


P.S. Hoppas ni kommer och hälsar på även om ni har sett hur det ser ut nu! :)

2 kommentarer:

Sandor sa...

Jag bara undrar hur de fick frysboxen in under trapporna!

Ass sa...

Hehe, garderoberna går att flytta på :)