fredag 22 augusti 2014

Tillbaka till vardagen

Jaha, jobb igen då. Vardag och rutiner... Ja fast nu är det ju faktiskt lite nya rutiner också, sånt som att pendla till jobbet. Än så länge är det ingen hit :S Ja inte så mycket på grund av avståndet utan för att det på alla fyra möjliga vägar till jobbet är vägarbeten. Det är med andra ord bara att välja var man vill stå still ett tag :S Men men, de kan ju inte gräva hur länge som helst så det blir nog bättre sen :)

Annars har det mest varit småplockande hemma. Finns ju egentligen hur många småsaker som helst som ligger på vänt, men jag stressar inte. Gör några grejer om dagen, men det känns lite som att jag under tiden jag gör saker bara kommer på fler småsaker att göra... Listan minskar inte det minsta...

Har i alla fall fått upp bilder på mina favoriter på anslagstavlan. Tavlan var full med skrap och fläckar så det blev att försöka sätta korten strategiskt för att täcka upp så mycket som möjligt :)


Shoppat jag har gjort också! Säsongskortet är nu fixat :) Lyxade till det med sittplats i år, aktiv sittplats. Hoppas det kan vara ett bra mellanting. Jag vill ju få med mig stämningen från ståplats men ändå slippa stå och få ont i ljumskar och rygg.


Men men, är det inte lika skoj så får jag väl gå tillbaka till ståplats nästa säsong. Det är inte hela världen!

Inga kommentarer: