tisdag 12 augusti 2014

Liseberg

Carro bor riktigt bra till så det är bara att promenera ner till Liseberg och vägen dit är inte bara betong heller. Trevligt!


Vi körde en stenhård start inne på Liseberg, Helix direkt! Längst fram också! Den var mycket bättre längst fram än längst bak som jag testade sist. Kul att kunna se precis vad som skulle komma. Mycket skrik blev det! Ja och lite dregel också... :D Den är riktigt rolig men något illamåendeframkallande... Snurrar runt lite lite för mycket för mig, men det roliga överväger :)


Gäller att lära sig var man ska sitta. Kanonen och Helix är längst fram hetast men i Balder vill man ju hellre sitta längst bak för att få bästa känslan av den negativa g-kraften.

Liseberg är för alla åldrar som synes :) Får lura med mamma nästa gång :P Bilden som togs i sista backen på flumride var fasligt rolig på tantaluringen :) Fick dock inte läge att fota den...


Carro är till och med mer höjdrädd än vad jag är så efter att hon hade handsvettats och fått ur sig ett dödsskrik i Uppswinget som troligen hördes över hela Göteborg tog vi det lite lugnare i jukeboxbilarna.



I Balder gjorde vi en favorit i repris (batman) och bröt sedan mot reglerna för att få det förevigat.


Det var mellanlånga köer på ca 20-35 minuter till det mesta så det blev ganska lagom att åka "allt" en gång.


Försökte få någon fin överblicksbild från Pariserhjulet men det snurrade alltför fort. Ja sen hade jag nog med att hålla i mig också, för det var lite onödigt högt...


Värst var dock Atmosfear... FY FÄEN!!! :S Man hissas alltså upp 90 meter i tornet, för att sedan släppas rakt ner. Själva fallet är ju inte så farligt (även om jag skrek som fasen då också), men det att sakta skickas upp för tornets kant, det är bara vidrigt!!! Jag svor och lovade mig själv "aldrig mer". Började visst också prata närkingska. Det är så bedrövligt högt! :S Så sitter man där och ser knappt ens det man sitter fast i. Man känner sig så utelämnad på något sätt... Uff...


Sen hade vi bara hemresan kvar att beta av. Det gjorde vi till skönsång(?) till alla möjliga låtar. Efter att ha skrikit i karuseller hela dagen och sen sjungit några timmar antar jag att ni förstår hur fantastiskt bra det lät när vi avslutade med Whitney Houstons - I will always love you :D Bra helg!

Inga kommentarer: