söndag 29 november 2009

Hemmakväll

Det var ju nu jag skulle sitta här segerrusig med min (och Lasses) lottovinst på flera miljoner -men inte :( Drömmen krossad...

Vad ska jag/vi nu göra?!? :S

Eftersom jag "råkade" fira min födelsedag i fredags så kände jag att fest kanske inte var det jag var mest sugen på igår. Istället testade jag på det där som de där som går på date och de som är i ett sånt där förhållande pratar om: En mysig hemmakväll.

Åkte ut till Tobbe för årets sista grillning -ett litet annorlunda sätt att fira advent på :) Lagade "ordentlig" mat ihop och satt och åt vid matbordet -vilket är lite ovant för mig som inte har en riktig matplats hemma ;) Uppstyrt värre! Det som kanske inte motsvarade en sån där riktig hemmakväll var väl drycken. För vinet var utbytt mot vår favoritdryck julmust :)

Sen blev det soffläge med en drös med värmeljus och film, public enemies. Eftersom det var Tobbes dag i onsdags (där han fick två hela handbollslag med lättklädda flickor) så var det min dag igår -därav Johnny Depp filmen. Satan vad sexig han är... Slurp...

Nu har jag dock hört att det ska vara hångel och mys också på en riktig hemmakväll -det uteblev. Men trots det så får jag ge mysig hemmakväll ett högt betyg. Kanske inte vore så hemskt att göra oftare... :)

Inga kommentarer: