onsdag 24 juni 2015

Partytält

Så här nöjda var vi över att ha fått upp tältet och äntligen vara redo för att fira midsommar.


Nicklas hade med sig både elaggregat och högtalare, så musik hade vi också. Tyvärr spelades det lite väl mycket "tysk synth och annan skit" för min smak. Men men, alla kan inte ha min eminenta musiksmak ;)


Robert hade med en skylt så att alla som åkte förbi kunde se att det var festival! Sen att det inte spelades country, ja det är en helt annan sak! :)


Tidigare under dagen skickade Michelle en bild hon fått från Stefan ihop med en liten fråga: Ska vi slå till?!


Ja och eftersom väderprognosen inte såg så trevlig ut, samtidigt som vi har erfarenhet av mängden mygg och knott på ängen så kändes det som en strålande idé. Med andra ord fick Michelle sig en tur till Hallsberg innan hon började jobbet :)


Stefan skickade med ett survival kit för svensk midsommar.


Massa ved för kaminen!
Den biten skippade vi dock. Det var inte så fasligt kallt och fulla människor och kamin kändes inte som en bra kombination.


Det hade dock Stefan också tänkt på, så det var med en brandhink med instruktioner!


Tydliga, så att inget skulle kunna gå fel!


Något som gick mindre bra var själva tältuppsättningen. Trots att det var många som gjort lumpen var det inte någon som mindes hur man faktiskt gjorde.


Man ser en del huvuden som sticker upp där inne.


Vi slet länge med att få pinnar och kedjor på rätt sätt, samt att få tältduken sträckt.


Det sistnämnda gick väl sådär, men tillslut kunde vi börja flytta in. Michelle var den enda som planerat att sova där inne. Såg fasligt ensamt ut...


Nu har vi läst på hur man bäst sätter upp tältet så nästa gång ska det nog gå både bättre, snabbare och bli lite snyggare.


Men men, det viktigaste var ju att det höll oss torra och skilda från knotten, vilket det fungerade utmärkt för! Bästa partytältet jag har ägt!

Inga kommentarer: