fredag 5 december 2014

Inbrottstjuven Tommy

Elis hade sovmorgon igår så jag var ensam uppe och gjorde mig redo för att ta bussen in till jobbet. Då tändes lampan i trädgården som går igång med hjälp av en rörelsedetektor. Jaha, nu är grannens katt här igen tänkte jag, men gick ändå för att kolla. Då går det en man i trädgården! :-O

Jag hinner tänka högvis med tankar så som:
Det är en inbrottstjuv!
Har jag missat en lapp från sotaren?
Vad ska jag göra? Jag har inget baseballträ!

Ser sedan att han ser bekant ut, och ropar till Elis och frågar om det är troligt att hans fiskekompis är i vår trädgård!?
Tydligen så skulle han hämta något som Elis ställt ut, men det var jag inte informerad om.

Förvirrad av händelsen, och eftersom jag redan fått på mig skor och jacka (för att jaga bort eventuell inbrottstjuv), gick jag till bussen. Nu var det ju bara det att det inte var dags att gå till bussen än så jag var alltför tidig.

Fick då snilleblixten: Jag går till nästa busshållplats så har jag något att göra!

Det var ju bara det att jag inte mindes rätt. Det låg ingen mer busshållplats på den vägen jag var på. Den kom först efter att de två bussvägarna delat på sig. Kollade upp vilken av bussarna det var som skulle komma och det var självklart fel :( Det var bara att gå tillbaka!

Det fanns det dock inte tid för, så jag missade bussen och fick istället stå och vänta på nästa buss. Fick förövrigt vänta längre än vad jag hade behövt om jag bara stått still första gången...

Suck...

Men men, bara 4 minuter sen till jobbet får väl vara okej för en gångs skull :)

Annars då? Fullt ös på jobbet och kommer så vara till mitten av januari skulle jag tro. Det är bara att bita ihop... Det jobbiga är att jag har fått så fasligt ont i mitt lillfinger :S Nu har det dessutom börjat stråla upp i handen. Det är inte musarm, utan snarare snabbkommandolillfinger :(

Vet inte helt vad man ska göra. Skulle säkert behöva vila, men det funkar ju inte helt. Jag kan inte jobba för jag får ont i lillfingret... Känns fjantigt... Hoppas det går över snart istället!

Katterna har skött sig i några dagar nu (ta i trä) och igår hade jag sällskap framför hockeyn. En kramandes Esse låg och spann :)


Så skönt att han äntligen verkar trivas bättre! :)

Katterna önskar sig högvis med skinka i julklapp förövrigt! Får de bara skinka kan de stå ut med varandra :)

2 kommentarer:

Tidningsbudet sa...

Ett ord: Candy Crush. ("Bakteriespelet" som min ej beroende kompis kallar det något förklemande.) Vips försvinner all lång & tråkig väntetid! :)

Ass sa...

Hehe, jag försöker att undvika sådana spel :P Med andra ord har jag redan tillräckligt med sådana :D