lördag 27 december 2014

Färjestad - Luleå

Hade lite ågren över att "behöva" missa två hemmamatcher under mitt jullov, så jag hörde mig för om inte Jocke och Magda ville följa med upp till Karlstad igår. Det var ju ändå Luleå, som Jocke håller på, som skulle komma på besök. Som tur var så var de inte svårövertalade :)

Det gick dock inte helt enligt planen. Luleå blev försenade pga ett krånglade flyg så vi fick försöka roa oss med annat i en timma. Testade på det där med mellandagsrea men jag hittade inget direkt bra.

Väl framme i hallen visade det sig att matchen var framflyttad ännu en halvtimme, men då hade vi ju i alla fall tid att ta bilder på oss, uppklädda som vi var ;)


Ja och så hann vi äta popcorn! Nomnomnom! :P


Tog även en tur till shopen. Jag behövde visst en till mössa... Jag hade ju faktiskt inte köpt någon julklapp till mig själv! God jul Astrid, önskar Astrid! :)
Ett armband blev det också: Familjen 1932. Det första jag fick med mig stod det dock Fmailjen på, så det bytte jag faktiskt :) 10 % av armbandsförsäljningen går till barncancerfonden. Heja!


Samma tryck finns på t-shirt om någon vill ge mig en sen julklapp ;)

Mössan hjälpte dock inte till 3 poäng utan Jocke fick vara den glada på vägen hem efter seger på straffar. Först då säger han: De har aldrig förlorat när jag varit och kollat! Bah!!! Hade jag vetat det innan hade jag åkt själv :P

Inga kommentarer: