tisdag 19 augusti 2014

Semesterns sista roadtrip

Startade onsdagsmorgonen med att utklassa mor i den försvunna diamanten. Två slag så var jag i mål :P Tror inte att jag har varit med om en så snabb omgång tidigare :)


Spelturneringen är nu avgjord, med mig som segrare (HURRA!) :) Vi har dock två spel kvar som vi inte hann med, men som inte räcker till för att kunna ge mamma segern. Får försöka åka dit snart igen och slutföra turneringen innan sommaren är helt över. Gillar inte alls att någon stängt av värmen ute... Hösten kan väl vänta lite till?

Innan jag åkte iväg på semesterns sista roadtrip så bjöd mamma på lunch :D Mycket bra lunch!


Behövde dock inte äta så ordentligt, för när jag kom fram till Linköping skulle det bli mat med Palle och Camillass. Åt oss mätta på tacos och avslutade med godis (för det är ju en annan mage)-allt var sig likt :D


Trevlig kväll som dock fick en otrevlig avslutning. I rummet jag skulle sova hade Palle ställt klockan fel :S Ja inte bara på fel tid utan även åt fel håll. Det hade hon säkert gjort bara för att jävlas... Men jag och min OCD genomled utan att ställa den rätt :P Framsteg!


Fick dock förklara för henne att den här kudden inte kan räknas som skäggig pojkvän... Hon har nämligen hävdat i flera år nu att hon har en sådan, men inte har jag fått se till någon! :P


Tillslut så kom det hem en skäggig man, så jag får väl tro henne nu då... ;)

Torsdagen åkte jag ut till Foppa, den enda jag visste fortfarande var ledig, och pratade strunt i många timmar. Tog en biltur till Berg för att äta lunch och spana på slussarna.


Skyltarna i Hackefors lämnade dock mig väldigt frågande. Den här förstår jag, det är barn som leker...


Även denna förstår jag, lite fyndig sådär...


Men den här?! :-O Vad är det för något? Det bästa jag kan komma på är ett lejon på en traktor...


Begav mig sedan mot Jönköping och ett besök hos Jånas. Efter att ha passerad Brahehus högvis med gånger utan att stanna passade jag denna gång på att stanna och gå fram till ruinen och kolla.


Genom fönstren kan man se ut över Vättern och Visingsö.


Obehagligt högt för en höjdrädd dock... Tyvärr hade jag inte med mig något annat än mobilen att fota med. Utsikten var egentligen värd en bättre kamera.


Glömde helt bort att fota hos Jånas, men där blev det att kika på hans för dagen nyinköpta bil och käka god mat. Nöjd :)

Vidare till roadtripens sista stopp: Marie! Hon blev suddig... Lätt hänt :)


Några glas vin senare somnade vi till en film. Jag kanske orkade se fem minuter... Sliten! Jobbigt med roadtrip...

Vaknade av att Ellington slickade mig i ansiktet. Han ser kanske oskyldig ut här, men när jag blundade passade han på! Sen kräktes han :S Vet inte hur jag ska ta det :(


Jag fick sova på ett örngott som jag skickat iväg till Marie ihop med ett gäng andra Ugglesaker. Som avsändare skrev jag: Magnus


Tog ett tag innan hon kopplade att det skulle vara Magnus Uggla, men när hon väl gjort det kunde hon koppla det till mig :)

Blev bjuden på pannkaksfrukost innan vi gjorde ett nytt försök på filmen från natten. Denna gång var det Maries och Ellingtons tur att somna :)


Skön slappardag i soffan och bra avslut på min sista roadtrip.

Inga kommentarer: