torsdag 7 augusti 2014

Roadtrip med mor

Efter att ha laddat upp men en ordentlig second breakfast bestämde jag och mor oss för att bege oss ut på roadtrip.


Första planerade stoppet var inne i Karlstad, men redan när vi kom till Skåre kände vi att vi behövde stanna och fylla på semesterförrådet av godis på fabriksförsäljningen där :)


Plockade upp två liftande surikater i Karlstad och åkte sedan till Marieberg. Där blev det både lunch och shopping. Mor fick ju pengar till skor av oss när hon fyllde i maj. Skor som hon redan hade kollat ut och bara skulle åka in och köpa... Men det där bara åka in och köpa har tagit lite tid... Besvärligt... Jobbigt att åka... Så nu tog jag istället med henne till affären så att skoköpet tillslut skulle bli av :)

Ett par vår/höstskor och ett par sandaler blev resultatet. Sandalerna är jag faktiskt riktigt avundsjuk på... Mycket mjuka och sköna.


Jag fyllde sedan på ett annat semesterförråd hos gröna skylten och sedan åkte vi vidare till min morbror och hans fru där även mitt kusinbarn Isabelle var. Fika och trevligt prat bjöds det på :) Tycker de ser ganska lika ut mamma och Roland :)


En fika på en roadtrip är ju inte riktigt nog, så vi tog ett fikastopp till. denna gång hos Lars och Barbro. Där visade jag dom hur man spelar fia och utklassade dom totalt ;) Ingen snäll gäst jag inte!


Sista stoppet blev att släppa av de båda surikaterna. Tror de kommer trivas bra i sitt nya hem!

Kim hade haft hand om Esse när mor varit borta så jag tyckte hon förtjänade en liten present, ett nytt spel som jag tyckte passade: Löjliga familjen


Vi provspelade såklart och insåg att vi nog inte hade så där förfärligt bra minne... Vem var det egentligen som hade Fru Trädgårdsmästare?

Inga kommentarer: