tisdag 3 juni 2014

Herrbesök

Nu kanske jag fick det att låta som helt hemskt att komma tillbaka till Karlstad, men så var det ju faktiskt inte. Jag hade finfina planer!

Först tog jag på mig randiga strumpor och bar dom likt Christian, då visste jag att jag var redo för fest! (Ja, jag har så bleka ben :S )


Skulle få besök av ett gäng herrar från jobbet som var på sin egna version av NGGW (girls gone wild), NBBW (brokeback weekend. I väntan på att de skulle anlända hängde jag i Herrhagsparken med ett gäng fiskenissar och vädret visade sin bästa sida. Då var det inte så jobbigt att vara i stan längre :)


Tanken var sen att vi skulle på en hyllningskonsert för Eddie Meduza men vi "hann inte" iväg på den. Vi hade för roligt på förfesten... Vi kallar det Rosenströmsyndromet... Visst Michelle?!? Visst!?! ;)

Hamnade tillslut på Koriander och resten är historia... Garvade som aldrig förr så jag glömde nästan bort hur mycket jag ogillar att gå ut :D Mycket bra kväll även om jag är lite besviken på att jag missade "Eddie"... Jag hade ju laddat med låtar hela dagen! :S
Men men, det kanske blir fler chanser?!

Inga kommentarer: