onsdag 23 april 2014

Silver

Jaha, då var hockeysäsongen över för Färjestad... Ett silver... Inget att hänga i julgranen? I vanliga fall kanske jag hade varit ordentligt besviken och sur nu. Men efter den här säsongen är jag faktiskt stolt över en andraplats. Det är över förväntan och jag trodde verkligen inte att det skulle kunna räcka så långt. Man får imponeras över deras förmåga att växla upp i slutspel! :)

Sen får man lyfta på hatten för Skellefteå -de har varit sjukt imponerande! MEN media spär ju på som jag vet inte vad... De har så kort minne! Det finns fler lag som vunnit två år i rad. Det finns lag som vunnit i mer överlägsen stil (alltså utan förlust alls i slutspelet). Men det minns inte media... Eller vill inte minnas för då är det inte lika häftigt längre...

Hursom, jobbigt att se trotjänare som Berglund att lämna isen. Var det för sista gången vi såg honom, Wallin, Bastiansen med flera?


Uhh, hoppas inte det! Vill nog helst ha kvar Bastiansen om jag bara får välja en. Högst lägstanivå och en riktig slitvarg!

Sen skulle jag egentligen vilja ha kvar reservmålvakten Tuokkola. Inte för något bländande spel, men för att han visat sånt laghjärta! Finns inte många sådana personligheter i hockeyn, som sätter sitt eget ego åt sidan utan att visa några sura miner. En personlig favorit!

Ska bli intressant hur de formar laget för nästa säsong...

1 kommentar:

Tjoxen sa...

Kan vi koncentrera oss på fotboll nu ett tag?