söndag 6 april 2014

Bönder och kval till division 1

Det var ett bra tag sedan jag startade helgmorgonen med att titta på disneydags. Jag har halvt bojkottat det eftersom första delen inte längre har varit bumbibjörnarna... Men imorse när jag och mor slözappade runt såg jag att bumbi var tillbaka! :) Dessutom följt av Timon och Pumbaa -den bästa kombinationen! :)


En riktigt bra start på dagen med andra ord!

Sen skulle vi testa på Bondespelet. Ja alltså inte NYA bondespelet som mamma har hemma, utan ett NYTT, som bara heter Bondespelet... Helt logiskt...


Mycket är likt och själva grundtanken med spelet är detsamma men det finns några skillnader. Tog ett tag att komma in i det nya (som då inte är nya) tänket, men vi fick nog hyfsat kläm på det tillslut.


Ett stort minus var dock tipsvinsten... Jag jublade som bara den när jag fick en tipsvinst :D Det brukar ju vara en riktigt stor fördel att få i spelet. Men här var det annorlunda... Nu fick ALLA pengar :S Dåligt... Men men, jag blev slottsfru ändå, så jag ska väl inte klaga :)


Sen ringde telefonen. Robin! Det är händer inte så ofta... Då vet man att det är något på gång! :) Något som man bör säga ja till! För det kan bli kul! :)

Han, Jocke och Magda ville komma på besök och även lura med mig på innebandy. Kval till division 1 mellan Sjöstad och Kumla. Jag tackade såklart ja och inväntade besöket. De kom aldrig... Sune (Jockes bil) ville inte ta dom ända fram :S Jag fick istället "ha vägarna förbi" Ölme och åka och hämta Robin och där lämna Jocke och Magda som inväntade bogsering.

Vilken fiaskostart...

Matchen började inte bra heller. Furious Sjöstad (seriöst?!? de kallar sig alltså för furious...?!?) tog snabbt igen tvåmålsledningen Kumla hade från förra matchen och tog även ledningen totalt.


Kanske var all kärlek i laget som gjorde det?! (Märks att det är ett damlag :P ) Hmm... Furious & Kärlek... Kombinationen blir lite konstig...


Kumla vände dock och matchen slutade oavgjort. Det gjorde att Kumla stod som slutsegrare och tog steget upp i division 1. Kul! Grattis :) Såg även att min gamla klubb IBF Linköping gick upp. En bra innebandydag!

Kvällen avslutades i soffan med fika, sällskapsspel och mästarnas mästare innan jag nattade mor bland alla djuren.


Trevligt med besök! Både planerade, oplanerade och misslyckade...
Mer sånt! Så: När kommer du på besök? :)

Inga kommentarer: