måndag 21 april 2014

Påsk

Påsklovet i Hjortkvarn har spenderats i ett lugnt tempo. Började med att åka till syster för att titta på när det byggdes växthus innan det blev hockeytittande och påskmiddag.


Påskprydnaderna var utplacerade precis som vanligt :P


Nytt för detta år var dock pilkastning. Jag är verkligen usel på pilkastning... Bara marginellt bättre än på biljard... Men det är ändå ganska skoj att kasta pil :) I alla fall mycket roligare än biljard!


Sen har jag startat upp Rataxes och städat Cosby. Bilen blev dock bara ren på insidan, men det är väl den som räknas?!? :P

Har även fått träffa ett gäng beauceronvalpar :)


Alltså, man vill ju bara ta med en hem direkt!! Eller hundra...


Har hunnit leka en del också. Har varit till Kim och spelat både spel och fotboll. Jag är bedrövligt dålig på fotboll... Eller det beror ju på vad man jämför med... Jag är faktiskt sämre på biljard...


Mor och jag hade tänkt avsluta kvällen med bingolotto, men blev istället utlurade till Magnus och Maria för att spela spel. Mycket nöjd över att utklassa bror i bondespelet :P Han var kvar i sitt lilla torp när jag hade flyttat till herrgård :)


Annars då? Fasligt mysigt att vara med Esse :) Han har hängt efter mig hela tiden och nu ligger han i knät och spinner. Min hand har börjat somna, men det gör inget!


Tänk om de bara kunde komma överens alla tre katterna...

Fasligt skönt med långledigt förövrigt. Dessutom i solsken! Mer sånt tack :)

Inga kommentarer: