onsdag 6 april 2011

Most wanted

Roade mig med att kika på vilket av mina album på mina båda pixboxsidor, ass och esses, som hade fått flest besök. Jag trodde väl att det skulle vara någon jobbfest, barcelonaresa eller någon sommerbandy som skulle ta hem titeln som most wanted -men inte! Vinnare var Oslobesöket 2007 :-O

Visserligen en mycket rolig resa :) men inte med överdrivet roliga och intressanta bilder. Inte heller så att det borde intressera en bred publik... Troligen mest kul för oss 4 som var med... Inte hade jag börjat blogga så folk kan inte ha hittat dit därifrån... Kanske är facebooks fel? Fast det var ju inte heller stort då... Kanske folk googlar in sig? Söker på Oslo? Hmm... Märkligt... Eller så är det för rumpbilden ;)


Liten härlig nostalgitrip att kika igenom bilderna :) Bara lite tråkigt att man har så dålig kontakt nu :(

Mitt favoritalbum är nog ändå: Barcelonaresan 2007 Verkar som att det var ett bra år, 2007 ;) Var det bättre förr? :P Vilken sjukt galen och rolig resa :)

Kanske dags att planera någon resa... Ja alltså utomlands... Ja och då inte till Larvik :P Till solen... Vem ska med? Styr upp åt mig tack! :)

Annars då? Längtar hemhem efter familjen! Får bli i påsk :)

Mina syskon är lite större nu ;)
En bror till har jag ju -eller är det Linus på bilden?

Inga kommentarer: