måndag 25 april 2011

Intepåskmiddagar, trivselfest och promenader

Jaha, då var påsken över och jag sitter återigen i min lägenhet. Känns tämligen ohett när man varit ute på landet några dagar och njutit av natur, ledigt, villor, djur... Undrar om jag ska bli stor snart och skaffa hus och hund... Högst troligen inte... Men det vore nice... Mycket nice...

I alla fall:

I lördags tog jag och mor en skogspromenad och spanade bland annat in hennes farfäräldrars gamla hem. Tyvärr blev det mer ormsafari än vad jag tyckte var trevligt. Fyra ormar sprang vi på (bokstavligt gällande en). Visserligen var alla döda då... och små var de också... Men jag tycker inte att det är trevligt ändå...

Kvällen spenderades återigen hemma hos syster och det verkar i alla fall som att Mimmi hade jäkligt skoj ;) Är det inte bättre att svälja drickan istället för att spotta ut den?


Grymt god mat och 7 kg godis... Vi avslutade kvällen i baren spelandes dryckesspel och då ångrade nog Stefan orden "Jag dricker hellre riktigt starka öl så jag inte behöver dricka så många"... :P

Söndagens promenad blev på större vägar med hopp om att slippa fler ormar (och vägvalet gav utdelning -eller kanske snarare ingen utdelning...). Fick sällskap av min gamla bästis Lotta + Man och barn som var på besök från Malmö. Mycket trevligt att sammanstråla hemhemma :)

Mellanlandade hos Kjell en sväng för att fixa med datorer och telefoner -känner mig som en riktig teknikexpert efter helgen :)

Så bar det ut till Gamby för ytterligare en intepåskmiddag/födelsedagsmiddag med grymt god mat. (Jag tänker inte ställa mig på vågen på ett tag ;) ) Undrar om jag inte lyckades få en hyffsat normal bild på Anton ändå?!?


Magnus hade fått hem sina troféer från Afrika nu men jag tänker inte lägga upp några bilder från det: Åk dit och titta istället! :) Grymt! :)

Kvällen var inte slut där utan jag blev kidnappad av Jocke som tog med mig till Pierre för en trivselkattfest med disneyspel som avslutades med riddarutrustning... Häftigt att testa :)


Jag fick träffa min Zidler för första gången :)


Tuta ville också gärna vara med på bild men Jocke kände mest för att döda nån :P


Idag så var det min tur att utföra kidnappning och jag snodde med mig Wilma på skogspromenad innan jag tryckte mig själv full av mors raggmunk och negerbollar. Gött gött!


Orkar inte fixa alla bilderna idag... Lite slö :P Kan ju slita ut mig och det vill vi ju inte!

Ja det var väl det det... Eller ja, på vägen hem så körde bilen jag mötte på en älg så det blev att ge sig ut och kolla att allt hade gått bra med föraren och ringa polisen och så. Gick förhållandevis bra med både bil och förare och älgen linkade iväg ut i skogen -så får hoppas att även den klarade sig.

Inga kommentarer: