söndag 10 maj 2015

Smått och gott

Har varit krasslig veckan som varit och låg i början hemma med feber och förkylning. Finns dock fördelar med det, mer kattmys! :)


Sen kan man ju känna sig smart om man kollar på Vem vet mest? också :P Inte alltid jag kan frågorna då, men här var jag helt säker :D


Cajsa är i Sverige och kom på besök i torsdags. Trevligt att bubbla och uppdatera sig om vad den andra haft för sig! Jag borde verkligen ta mig tiden att åka dit och hälsa på i Qatar. Kanske till hösten... I alla fall så åkte gamla brevhögen fram för en nostalgitripp. Fortsatte gräva i den efter att hon hade åkt och hittade många guldkorn.

Flera vykort från Robin, men alltid med en dryg ton, så att man inte skulle bli för glad över att han hörde av sig :P Det skulle ju förstöra hans image! Ja sen alltid något om Djurgården också är klart :D


Det blir många frågor som dyker upp i ens huvud när man är en så där 7-8 år och ens moster flyttar till England. Finns det bilar där? Har dom pepparkakor? Har hon sett några snygga killar, och kan man då få kort på dom?
Formuleringen "Kort på familjen skulle inte vara så dumt heller." kan man ju bara skratta åt :D


Folk borde skicka brev och vykort oftare! :)

Annars då? Trädgården börjar bli grön och även om det är mycket att göra så känns det så kul att bo som jag bor :)


Undrar om det blir några äpplen i år... Jag vill ha paj! Fick dock tipset om att rabarberna nog är klara nu, så jag får väl göra sådan paj så länge. Med tillräckligt mycket vaniljsås kanske det inte märks att den är sur?!


Att städa hus är dock inte lika skoj som att bo i hus... Detta "eviga" regnande ger fasligt många tassavtryck inne, så det är bara att torka på...


I går hade jag finbeök av Zäta och barnen. Hon vet hur en riktigt bra inflyttningspresent ser ut :D Kul att bli uppdaterad där också även om det blir ofokuserat på samtalet när det myllrar av barn runtom :P


Hann ut en kort sväng på sjön efter besöket men gäddorna var allt annat än huggvilliga. Nu blir det att ställa om till mete. Det vankas ju metartävling i Hjortkvarn nästa vecka! ;)


P.S. Kommer ni ihåg det där att jag skulle skriva om alla disneyfilmerna? Jag skjuter upp det... Om det ens kommer hända. Tiden finns inte riktigt till att göra det "seriöst" och då får det vara. Viktigt dock: Se dom! :)

2 kommentarer:

Zäta sa...

Tack för att vi fick komma och hälsa på. Hoppas att katterna vågade sig fram sen...

Ass sa...

Jodå :-) Det var ingen fara, kom direkt som ni åkt igen :-)