måndag 4 maj 2015

Ännu en dag i Hjortkvarn

Fredagen blev en väldigt klassisk Hjortkvarnsdag med hundar och glass. Simba var dock mer intresserad av att bada än att gå...


Trevlig promenad även om det blev en fadäs längst vägen. Jag sprang igång Molly, och trodde jag hade koll på de andra lösa hundarna samtidigt som jag kollade bak mot Molly... Det hade jag inte... Simba ville också var med och springa och ville visst springa rakt framför mig... Ja och sen låg jag där :P Haha, sånt som händer :) Det gick i alla fall bra, blåmärken har man ju haft förr!


Komiskt att se hur rutinstyrda hundarna är. De vet precis vad som ska hända efter promenad så de sätter sig snällt (utan att någon säger till) och väntar på att få leta godis i trädgården.


Hundlängtan är som vanligt höjd efter en tur hemhem. Det är jobbigt att vilja ha något så mycket men inte känna att man har tiden...

Hade ett projekt för helgen och det var att få igång Rataxes efter vinterdvalan. Batteriet var laddat och jag skulle "bara" koppla in det. Nervöst även fast det egentligen är enkelt.


Tog ett tag men tillslut brummade han igång :) Gött att klara det helt själv! Snart ska han till sitt nya hem hos Palle i Linköping!


Jag hade valt sovtshirt med omsorg inför resan. Det var ju nämligen säsongspremiär i glassbaren 1 maj :)


Jag och mamma gick självklart bort för en glasslunch hos Hjortkvarns gladaste Lovva :D


Fegade lite med smakerna... Nästa gång ska jag ta något nytt!


Fick tag i en karta över naturstigen från PRO som var där och informerade om stigen. Ja inte för att det är svårt att hitta då när man går på den, men ändå kul att se hur den går.


Jag har ju faktiskt inte gått hela än. Det blir sommarens projekt tror jag!

Inga kommentarer: