söndag 10 januari 2010

Kl 8

Trots att det inte fanns någon mening att gå upp tidigt (eftersom det inte var någon bumbi) tyckte min kropp ändå att jag skulle upp kl 8 -som varje söndag... Vaknade då upp med alla kläderna fortfarande på... Detta då inklusive hårt nitbälte -min variant av spikmatta? Hade väl (har inte så där överdrivet mycket minne just av detta) bara kastat mig i sängen när jag kom hem efter gårdagens utgång så nakenshowen uteblev ännu en gång -Ledsen för det grannar!

Blev sen upphämtad (då körning som ni kanske förstår inte var aktuell) av Tobbe för en heldag i 2-sitsen igen -Börjar känna mig som hemma i den nu :)

Dagens bottennapp råkade jag plocka ut i videobutiken: Curse of the Zodiac -Jag tyckte den lät spännande, men ja... Kolla bara betyget! Är nog det lägsta jag har sett... 1,3... Såg bara 10 minuter innan vi gav upp den helt -Värdelös!

Varg Veum blev det två filmer med. Kan väl klassas som Norges Beck kanske... Helt okej -ja för att vara norskt då ;)

Annars då? Jodå, ångest ska man ju ha på söndagen, i vart fall efter utgång -idag inget undantag... Men men... Jag har gjort värre saker än så ;) Kommer säkert göra det också... :S

1 kommentar:

Lisa Eriksson sa...

Nu när hon sjuk igen, eller så har du besök :)