onsdag 22 april 2015

Nya fiskegrejer

Gäddsäsongen kommer allt närmare och för att slippa släpa alltför många väskor och påsar till och från båt och bil har jag investerat i en ny fiskeväska. Annars blir det ju ofta en mindre väska med fiskegrejer, en med mat och dryck och en påse med lite kläder utöver flytväst/flytoverall och stövlar.


Dock hade jag inte helt lyckats föreställa mig hur stor den faktiskt var :D Haha, jag fick ju nästan plats själv :P


Får väl se hur jag gillar det, annars får Elis köpa den av mig och jag får köpa en lite mindre. Tror dock att det kommer bli riktigt bra och smidigt. Förhoppningsvis blir det inte lika rörigt i båten med en större väska istället för många små heller.

Två nya boxar blev det också så att jag ska kunna sortera lite bättre bland mina beten. Ja och kanske råka köpa några fler... :P


Elis gäddhåv har sett sina bästa dagar för många år sedan så det var dags för en uppgradering. Ja och den nya verkar grymt effektiv! Man får feta grisar i den till och med på land! :P


Mest nöjd är jag nog ändå med mina nya handskar. Jag har ju inte hittat rätt riktigt än. Har ett par bra att hålla gäddor med men de är omöjliga att göra något annat med då de är alltför klumpiga. Ja jag har väl inga handskar som jag faktiskt kan göra något med, knappt drilla, så det blir att ta av dom varje gång.


Hoppas att dessa ska räcka nu när det blir varmare men man ändå vill ha något mot vind och lite väta. Väldigt sköna i alla fall!

Inga kommentarer: