onsdag 28 januari 2015

Arbetsskygg katt och kastade räkningar

För att inte vara borta alltför mycket från jobbet när Esse skulle till veterinären så fick lösningen bli att ha med honom till jobbet igår. Han gick runt och luktade en sväng och spanade på alla fina saker som jag har.

En udda samling grejer... En ödla, en badboll, en tennisboll, två mjuka bollar, en LP-skiva med Diana Ross, en Super Mario Bros-chokladkalender (tom sen länge) och en leksaksbil... Inget konstigt alls!


Efter ett tag var Esse borta! Hur är det möjligt? Hur kan jag tappa bort en katt i ett låst rum? :-O Hittade honom fast bakom elementet :D Smidig!


Hos veterinären fick han smärtstillande så att det inte ska göra ont att kissa och jag fick i uppdrag att samla upp kiss med hjälp av sand som inte klumpar sig av kisset... Mjahaja... Det var inte mycket sand...


Hur fasen skulle jag lyckas med det? Han vill ju helst ha bra mycket sand i lådan och dessutom helst finkornig så den inte gör ont på tassarna.

Köpte den minsta lådan jag kunde hitta för att i alla fall få så att det nästan kunde täcka botten och sen började kampen. Esse totalt ointrsserad av denna sand och låda och jag smått desperat att få till detta innan jobbet idag. Tillslut gav han upp och jag kunde åka och lämna in ett kissprov. På fredag får jag bättre svar på vad det är för fel på honom.

Annars då? Fått en present av mina trevliga kollegor efter ett stort projekt :) Ser fram emot sommaren och chokladdoppade jordgubbar från trädgården.


Elis fick en räkning häromdagen men när jag skulle betala den åt oss var den bara borta... Han har visst en annan taktik gällande vad man gör med tråkiga räkningar än vad jag har. Först trodde han att han hade eldat upp den i kaminen, men den återfanns sedan i soporna bland gammal kattmat :S Mysigt...


Ja, sen har jag klippt mig också!


Fint ska det va ;)

2 kommentarer:

Tidningsbudet sa...

Hoppas så att Esse blir bra! Kram!

Ass sa...

Det var visst kristaller, så det blir att byta foder ett tag för att bli av med det. Hoppas det funkar :)