måndag 9 april 2012

Förförfest och förfest

Alla har vi våra egna påsktraditioner och för många är det nog matrelaterade sådana. Jag och mina syskonbarn har helt andra! Vi har aldrig planerat det i förväg men sen blir det att vi hör av oss: Vad händer? Sen slutar det alltid med att vi åker iväg på någon udda festlighet mot Pålsbodahållet. Det blir alltid väldigt stökigt men dessutom alltid roligt! :)

Den här gången började det med att jag, Jesper och Michelle träffades hos syster. Jesper har tillverkat ett eget dryckesspel på ett lakan och självklart måste man ha snygga spelpjäser. Mycket avundsjuk på tärningen! En sån måste jag nog fixa...


Jag var T-rexen och skuttade omkring med mina korta armar. Aaaarrrrrggghhhhhh!!!


Bra att man kan ha användning för sina gamla leksaker :)

P.S. Jag vann ;)

Vi hade sikte på att våldsgästa Robin och Jimbos påskmiddag men tyckte att de kunde få äta klart först innan vi trillade in. Dock hade vi skjuts rätt tidigt (det är vid sådana här tillfällen det känns bra att bo i en större stad där man kan gå till festerna och slippa hålla på och styra med skjuts) så vad skulle vi göra i Pålsboda innan vi var välkomna?! Jag ringde storebror och undrade om inte han ville ha besök och det kunde han ju inte säga nej till ;)


Jag har minttu!!! svarade han dessutom. Skål och välkomna, det var kul att ni kunde komma! 


Så körde vi ytterligare dryckesspel. Jag vet inte helt varför vi gör det... Inte så att vi inte dricker ändå... ;) Men det var kul att se gubbarna försöka lära sig ett nytt spel :)


Pingo fastnade i vinkelvolten och fick bara mer och mer :)


Nahlbom tröttnade på oss och satte sig och sov... Kanske var det alla svåra regler som blev för mycket?! ;)


Sen skulle vi då vidare till Robin. Då hade det ju varit bra om vi visste var han bodde... Vi fick flera olika beskrivningar på vart vi skulle :S Aja, det var väl bara att bege sig iväg och se vart vi hamnade :)

Inga kommentarer: