onsdag 1 februari 2012

Nytt projekt

Jag har varit en dålig människa nu ett tag, eller inte ett så litet tag, utan faktiskt ganska länge. Mitt nyårslöfte om att äta mat har med andra ord inte gått så bra :S Hej smörgåsar, kakor och godis... Illa... Har inte haft någon motivation att ändra på mig heller... Men nu säger spegeln att det har gått lite för långt för att jag ska vara nöjd.

Nu har jag i alla fall satt upp en plan och ett mål och förhoppningsvis har jag även motivation! Jag ska göra det roligare genom att göra min egna kokbok! :) Eller kanske snarare min egna receptsamling.


Jag vet, det låter inte klokt! Jag är ju ingen stjärna i köket direkt... Fast nu är det ju inte recept åt någon annan jag ska göra. Inte heller några stora matprojekt som ska sättas igång där allt görs från råvaror. Halvfabrikatskokboken kanske jag borde kalla den ;) Fast med tanke på mitt smeknamn kanske det helt enkelt blir en bakbok?! :P


Tanken är i alla fall mer att det ska göra det roligare att ställa sig i köket om man dokumenterar det. Sen har jag fasligt dåligt minne gällande mängder när jag lagar mat så det kan vara bra att anteckna om jag lyckas med något gott så att jag kan göra om det :)

Dock kommer det inte dokumenteras här på något sätt utan det blir ett helt annat projekt. Tävlingsinriktad som jag är behöver jag ett mål, så jag kan känna att jag klarat av det, så planen är att plita ner 3 nya recept i veckan under 12 veckor. Det ska väl vara görbart?

Funderar lite på layout... Vad tror ni om att låna lite från Assar? :D

Inga kommentarer: