söndag 5 februari 2012

En sväng till Närke

Blev en lyckad snabbtripp hemhem i helgen. Hann med väldigt mycket på kort tid.

Började med ett besök hos Berra och Karina för att spana in deras nya hus. Fasen så bra de fått det! Snygga möbler hade de köpt också. Avundsjuk... Här sitter jag nu och har lusläst hemnet efter guldkorn (utan framgång dock). Är väl rätt orealistiskt/korkat att tänka hus nu, men men, man kan väl få drömma och tänka lite?!

Sen förutom att spela massa spel mot mor så var jag ute på en frisk hundpromenad i skogen med Bettan, Mimmi, Spike och Wilma. Borde kanske tänka om lite fall jag vill ha hit Mimmi och Wilma vecka 8... SATAN vad hon hårade nu! Ja och då menar jag inte Mimmi ;) Jag var vit när jag gick därifrån... Vit hund är nog inget för mig :)

Så en sväng till Kjell, Susanne och Kim och titta på Kims nya rum med nytt golv och nya möbler. Kände mig som en haxor efter att ha kopplat in deras nya dvdspelare ;)

Avslutade kvällen med melodifestivalen hos syster. Inte ofta jag håller med svenska folket, men nu gick ju faktiskt rätt låtar vidare! :) Inte illa!

Sen en vinst i innebandyn idag och en för fbk igår, ja det summerar en bra helg det :) Nu är det bara att genomlida 5 vardagar så är det dags igen! Helg helg helg -ge mig mer!

Inga kommentarer: