onsdag 25 april 2012

Maja

Har finbesök hemma idag! Maja hade ingen att umgås med så hon får leka med mig dryga dygnet :) Efter att ha nosat igenom i stort sett hela lägenheten på jakt efter katten slog hon sig ner framför kylskåpet!
Prio1: Katt
Prio2: Mat
:)


Vi har många saker som vi tycker lika om jag och Maja. Inte bara katter! Även fast jag då inte vill äta katterna...

Men något vi dock gillar att äta båda två är korv! Försökte få en bild där vi båda sitter och spanar upp mot korven... Det slutade bara med uppslukade korvar och en stor dregelpöl i köket :S Det här var den bästa bilden jag fick till :P


Det var inte jag som gjorde den där dregelpölen... Jag lovar...


Annars tycker vi väldigt mycket om att sova framför tv:n. Det är vi riktigt bra på faktiskt!


Tog oss en promenad runt Lambergstjärn ihop med Tobias. Han skulle in och köpa gymkort och under tiden han var inne och köpte det tog vi sikte på en parkbänk. Jag sa: Vi sätter oss här så länge! och gick mot bänken. Då hoppade hon upp på parkbänken och satte sig :-O Sitta på marken? Som en hund! Skulle inte tro det ;)


På promenaden fick jag sen visa min styrka, eller kanske snarare min brist på styrka :S På en stubbe satt nämligen en katt... Den skulle hon bara ha!!! Gaaaah!!! Jag var ändå beredd på det men dubbelfattning hjälpte knappt. Tobbe fick komma och hjälpa till lite. Dumkatten flyttade ju inte på sig heller!

Aja, nu vet jag att det är ingen idé att ta hem Maja när Esse är hemma :P

Annars har hon mest legat så här ikväll. Eller nja, ibland tassar hon ut i hallen. Då vet man vad som är på gång! Strax efter det kommer nämligen en vidrig stank!!! Ja och hon vill ju inte ligga kvar i sin egna gas är klart... När sen dimman lättat igen kommer hon tillbaka och lägger sig :)


Skithund! Söta skithund! :)

Inga kommentarer: