måndag 16 april 2012

En helg med In Flames och Super Mario Bros 3

Bra helg! Mycket bra helg! :) Långhelg dessutom eftersom jag haft semester idag (mycket bra drag förövrigt). Men det är väl som vanligt bäst att ta det hela från början :)

Fredag och jag drog på mig fintröjan, packade pilsnerkassen och begav mig mot Pålsboda och Robins lya. Han var vänlig nog att låna ut sin soffa på natten så faster hade någonstans att sova. På vägen dit spelade jag självklart kvällens setlist på spotify för att värma upp.


Dumpade mina grejer och så fick vi skjuts in till Örebro för förfest hos Parre. Jag hängde i baren med Crom och Alex. Då inser jag att min uppladdning inte varit helt optimal. Glapp i mobilladdaren gjorde att jag dragit ur allt batteri i mobilen :S Åhnej... Kan alltså inte ta några bilder på In Flames :( Ja och sen får jag inte tappa bort de andra under kvällen... Det var nog värst, för jag vet hur de här brukar bli :P


Trevlig förfest med In Flames fortsatt i högtalarna. Ja och så lite GES också är klart ;)


Ja, sen blir det som sagt lite dåligt med bilder. Väl inne på club 700 styrde vi mot baren. Jag tyckte (som vanligt) att jag behövde en 6a razz+redbull... Det behövde jag (som vanligt) inte... :) Drinken serverades i en minimal plastmugg. Det blev med andra ord fasligt starkt... Ja och svårt att inte spilla... Så jag svepte mitt glas för att slippa stå och drälla och sen begav jag mig ut på golvet för att få en bra plats.

De andra såg jag inte till på hela spelningen, men vad gör det? Jag var ju inte där för att stå bredvid dom när jag lyssnar och studsar! :) Lite bittert att jag inte hade något batteri i mobilen bara för jag stod riktigt långt fram och hade kunnat få bra bilder.

Var inte kissnödig denna gången (som på sonisphere) så studsandet gick bra :) Svettigt som fasen!!! Men vad fasen gör det? :) Bra var dom! Kul vad det! :D

Det var en lycklig Astrid som sen sammanstrålade med de andra i baren. De hade hängt där hela kvällen... Det märktes... :D

Vi drog vidare till Pitchers där Pierre blev lite trött...


Märkligt att de släppte in mig så svettigt och äcklig som jag var :S Men ja, de kanske inte får säga nej till folk av den anledningen är klart :)

Efter många om och men, missade bussar och en taxitur för att köpa en dosa snus för 250 spänn (var det värt det Crom? :) ) lyckades vi ta oss till Pålsboda igen.

Robin räknade ut att Jimbo hade dambesök för det här såg inte helt ut som mina skor :)


Lördagen startade jag sedan med frukostglass utanför ICA ihop med Robin och Pierre. Gött vårväder och en bra start på dagen!


Åkte mot mor och möttes av en fasligt trevlig doft: Nybakta bullar! Man tackar :)


Var ute till Magnus för att låna en resväska och hittade då bland Antons grejer denna film:


Jag tänkte: Det här måste ju bara vara bra! Jag menar Super Mario Bros 3 är ju hur bra som helst, så en film från det måste ju vara en succé! :)

Nu var det kanske inte så bra som man kunde tänka sig... Men det var ändå fasligt kul att se :D Alla ljuden från spelet har de fått in och man känner igen skepp och världar.


Rolig scen: Koopa försöker muta svamparna att rösta fram honom till Kung genom att kasta ur "godsaker" från sitt skepp. Här har ni leksaker till barnen! Koppel! Löständer till mormor! Haha, vem skrev det manuset? :D

Annars hade jag en jäkligt lugn lördag. Skönt! Behövde även vila upp mig för söndagens äventyr!

Hämtade upp Jocke i Kumla och så drog vi iväg till min hemmaplan för nästa konsert. I Karlstad skulle de gå på mycket tidigare så förfesten började riktigt tidigt. Redan vid 1 smygbörjade vi förfesten med bullar och negerbollar :P


Äntligen fick jag hem någon som ville testa på min julklapp! Det var fasligt svårt att få upp de där små lingonen ut hålorna :S Det var röda kulor överallt!


Redan vid 3 hade vi fått till ett torn. Fint va?! ;)


Äta bör man så vi tillagade Pierres paradrätt: Oreganoburgare! Dock utan att sprida oregano i hela köket. Kände att det var skönare att slippa städa undan efteråt...


Fler personer anslöt till förfesten och Marie fick testa på tipp för första gången i sitt liv och vi kan sammanfatta det med: Nybörjartur! Hon tog alla 9 direkt! Fi fasen...


Elis njöt på balkongen i finvädret.


Jocke njöt i soffan i finvädret.


Maries tippomgång satte sina spår och hon började jämföra bröststorlek: Astrid känn då, vi har ju samma storlek Elis och jag!!


Stevens blick säger allt... :)


Jag vet inte helt hur vi kom in på det... Men jag sa i alla fall: Ni får göra vad som helst här förutom att hoppa i min säng för då går den sönder!


Smart Astrid! Verkligen... För fulla är som barn: Säger man att de inte får, då MÅSTE dom göra det! :S


Både Elis och Marie sprang in och började hoppa... Men faktiskt höll den... Tills Marie körde en body slam :S Då rök brädorna till och med...


Sen blir det dåligt med bilder igen för med varningar om mobiltjuvar som följer med In Flames kändes det som lika bra att låta mobilen stanna hemma...

Bra konsert igen :) Svettigt igen! Roligt igen! :) De är fasen så jävla bra! Höjdpunkten: Only for the weak! Spana in länken från konserten här. Jag får rysningar! :D Jump jump jump!!! (Han filmar lika bra som jag förövrigt :P )

Nattamat måste man såklart ha innan nattens aktivitet! Hamburgare, chips och ostbågar stod på menyn. Elis gjorde egna hamburgare med ostbågar mellan chipsen :S Inte så gott...


Kom på att Elis fyllde år också så han fick en spontanpresent inspirerad av Karina: Några serpentiner och resterna av mitt byggkit! Han blev nog jätteglad...


Resultatet blev en gubbe med lovikavantar -Det ser ni väl?! ;)


Nattens aktivitet lät förövrigt nästan lortigt, men det var inte så jag menade! Det var ju Jocke som var på besök så då skulle vi ju spela Super Mario Bros 3! Det måste varvas!

Men satan i gatan (som vi hörde det ropas 2 våningar längre ner) vad dåliga vi var! :S Vet inte hur många gånger vi dog på riktigt enkla banor... Missade p-vingar och grejer... Jocke blev till och med game over med sin gubbe!

MEN, vi lyckades! :D Tog bara fasligt lång tid...


På natten tittade Marie in för att få sova några fler timmar. Försynt så la hon sig under sin sjal och vågade inte väcka Jocke som låg och sov på sitt täcke. Nej bättre att ligga i fosterställning och frysa... ;)


Efter frukosten bestämde vi oss för att ge SMB3 en chans till! Så dåliga som vi varit på natten är vi ju inte egentligen! Vi bättrade på tiden ordentligt denna gång :)


Skön dag i soffan :) Som sagt helt rätt att ta ledigt! Skön dag, bra helg! Nöjd! :)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha då får du köpa dig en ny säng låter som;)

Ass little helper sa...

Vad vore livet utan din blogg som förgyller, tack för alla underbara inlägg, dom gör alltid att dagarna känns lite bättre.

Ass sa...

Tess: Jag får göra som min bror och kasta ut benen/stommen genom fönstret och ha den direkt på golvet :)

ALH: Åh, alltid kul att höra!! :) Fortfarande nyfiken på vem du är egentligen... Jag vill inte vara nyfiken... (Även fast jag är väldigt bra på att vara nyfiken :) )

Ass little helper sa...

Jag är bara ett stort fan Ass, så du får nog stå ut med att vara nyfiken.

Det är inte många sidor på nätet som får en på så bra humör som din, skulle väl vara några söta klipp på youtube med katter eller hundar då, men sen är det inget som slår din blogg.

Som sagt du verkar vara en toppentjej med huvudet på skaft med grym humor och musiksmak, kort och gott en fullÄNDad människa

Ass sa...

Men åhhhh!!! :P

Ass little helper sa...

Att du dessutom hatar särskrivningar och andra grammatiska fel lika mycket som jag är ju väldigt uppskattat i denna felstavade värld vi lever i.

Och att du dessutom, som lite extra grädde på moset ser väldigt bra ut är väl inte heller något som gör ont i mina ögon

Ass sa...

Men, sluta driv :S

Ass little helper sa...

Synd att du tror att jag driver med dig :/

Ass sa...

Är det så konstigt då? :)

Ass little helper sa...

Nej kanske inte. Men jag menar verkligen varje ord jag skriver, sen att jag är född med sammet i käften kan jag ju inte hjälpa alla gånger, :S

Ass sa...

Hehe, får väl bara tacka då :) Är ju trots allt kul med läsare :)

Ass little helper sa...

Mission accomplished då :) Fortsätt på utstakat sätt att förgylla mina och alla andras dagar så kanske jag inte är helt omöjlig med att kommentera med lite välförtjänt smicker nån mer gång framöver ;)

Även om du verkar ha lite svårt att ta emot det, man skulle ju vilja tro att du har fått mycket av den varan genom livet så du skulle vara van vid det här laget..