söndag 1 april 2012

Bitter avslutning

Så var det då dags för helgens höjdpunkt: Åkbandshalvhockeyhelgen ihop med Magnus, Maria och Bergdahl :)

Kylskåpet såg ut sådär som det brukade på studenttiden. I stort sett bara vätska...


Vi startade med skumpa. Festa med stil?! Skulle det vara vår nya grej?


Bergdahl har alltid med presenter när han kommer på besök. Sen kanske det inte alltid är det man önskar sig ;) Han tyckte jag behövde någon vettig läsning... En tidning för bönder... Man tackar :P


Jag och Slurpen posade för fotografen.


Nej, det blev inte festa med stil den här gången heller. Det blev tequila... Sen var det kört, så det blev att festa som vanligt istället :)


Ehhhhm.... Ja... :)


Vi var ju absolut tvungna att ta en bild till Toppe som vi saknade på kalaset. Undrar när vi ska ner och göra Skåne osäkert igen?!


Tuffa Tobbe kom och retade mesen Jocke som drack tjejdricka :P


Så här långt allt bra! :) Men sen började det gå utför... Vi åkte till Harrys och jag hade byxor utan fickor. Min garderobslapp lyckades jag pga det tappa. Märker det först när vi ska gå hem och får då snällt vänta till sist för att få min jacka. Smällar man får ta!

Bara det att min jacka inte finns kvar :( Någon har plockat ut mina grejer och dragit! :( Gör man så? :(

Fick en gammal kvarglömd lånejacka så länge så jag kunde ha något på mig när jag tog mig hem. Men då kom ju nästa problem. Det var ju inte bara jackan som var borta. Även en tröja (min favorit :( ), min plånbok (jag hade ju åkband så jag behövde inte den) och hemnycklarna. Som tur är så hade jag inte med jobb- och bilnycklar i alla fall!

Vi kunde ju i alla fall inte åka hem! Kommer ju inte in där :( Nähepp! Börjar ringa Tobbe som åkt hem innan. Han vägrar svara... Trots att jag ringde som en galning... Får ta en taxi dit och plinga på tills han vaknar så jag får en nyckel så vi i alla fall kommer hem.

Så ska det spärras kort och grejer men då ser jag att de redan har handlat på det :S Suck... Aja, det får jag styra med sen.

Det som känns olustigt nu är ju att de har leg så de kan kolla upp var jag bor och de har även nyckeln... Hyresvärden vill inte hjälpa till idag utan det får vänta tills imorgon. Aja, får väl hoppas att det inte händer något inatt. Kanske ska sätta upp en "varning för hund"-skylt så de inte vågar sig in...

En tung söndag alltså :( Esse och jag låg länge i sängen och bara var bittra...


Men så skulle det ju tittas hockey också så då var det bara att bege sig till hallen! Men inte blev det skoj :( Förlust och nu känns det som att det inte kommer bli vår i år :(


Aja, shit happends! Ut och shoppa kläder i veckan då! Nu blev det mycket negativt... Men i övrigt var det ett bra besök! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fy fan va töligt och bli av med allt, lider med dig Ass