tisdag 20 december 2011

Whats up?

Det börjar (som säkerligen ingen har missat) närma sig jul och idag har jag gjort i stort sett alla förberedelser. Gav mig ut på klappjakt och på 60 minuter så hade jag betat av allt jag skulle + handlat födelsedagspresent till Lisa + provat en massa kläder åt mig själv. Inte illa :) Rätt skönt att inte ha en massa att handla till :) Fast tråkigt att inte få så många överraskningar då...

Men idag fick jag en trevlig present av Anna: En påse pepparkaksbiscotti med vit choklad och tranbär


Mumma!!! Jag är ju "lite smått" svag för pepparkaka och choklad... Tranbär ser jag mer som ett nödvändigt ont i vanliga fall men i den här kakan fyllde det sin funktion. Lite samma konsistens som ett kolabröd, men med fyllning då :) Gött värre!

Idag var det dessutom världspremiär för mig i en squashhall!


Tobbe, Elis och jag åkte iväg mot för mig en oprövad sport. Elis har spelat några gånger och Tobbe har hunnit med rätt många pass. Vi kan väl säga att det märktes i spelet :) Det var svårt, men ändå roligt :) Blev inte så jobbigt när man var så dålig som jag var, men jag tror att om man bara lär sig lite bättre så kan det bli riktigt skoj att spela. Ja och bra träning är det också är klart! :)

Måste ju ha en plan för vad jag ska göra när jag är för gammal för att spela innebandy! Men jag tror nog mer på badminton och pingis... Sugen på att testa tennis med... Rack för det bli i alla fall :)

Inga kommentarer: