lördag 17 december 2011

Svar, tuffa val och antitips

Jaha, där kom svaret på varför kroppen varit så off i veckan :S Feber... Vad fasen! Det här har jag inte tid med :( Fick ställa in dagens aktivitet för att kanske kunna vara med på kvällens julbord med jobbet. Ja sen vore det ju trevligt att få visa att man kan bättre på matchen imorgon än i gårdagens match. Aja, hej panodil och hej soffa!

Börjar bli dags för ny telefon för mig förövrigt men vad ska jag välja? Iphone 4S? Samsung Galaxy S2? Det är väl egentligen de två jag velar emellan... Får välja på några Nokia också men det känns inte aktuellt.
Det har ju inte direkt varit kärlek mellan mig och itunes :S Men telefonen i sig kan jag ju och trivs med. Värt att byta märke? Den verkar ju rätt häftig... Men är det verkligen så mycket som skiljer? Vad tycker ni?

Avslutar med dagens antitips. Såg nämligen en så bedrövligt usel film igår: The tree of life. Ska det verkligen kunna gå fel med Brad Pitt? Ja tydligen! Det var sån märklig "konstnärlig" film. Själva storyn började väl först en så där 40 minuter in i filmen (då hade jag snabbspolat igenom det mesta fram tills dess). Innan dess var det bara en massa tankar och så... Naturbilder... Eller det var liksom ingen direkt story alls... Nej, helt bedrövligt usel! Slösa inte tid på att se den!

Inga kommentarer: