fredag 2 december 2011

Mer presenter

Känner mig så fasligt bortskämd :) Igår fick jag paketleverans till jobbet från familjen Duner och jag är nu inte längre kalenderlös :) Fast jag tänker... Den vill jag nog ha på jobbet -jag behöver nog en hemma också ;)


Ska bli spännande att se hur det går att spela med jumbotärningarna :)

På baksidan av kalendern var det en tävling: Vilken mariofigur döljer sig bakom bilden?


Kan ni alla? Jag missade på flera stycken :S Skämmes... Om någon vill gissa kan jag lägga ut svaren senare :)

Sen kom jag till träningen och blev överraskad av tränarna med ytterligare presenter :) Hur goa är de inte!?! :) Blir hockey för de ticnetpengarna :) Som sagt: Bortskämd!

Annars då? Jodå, känns riktigt bra idag. Sista dagen innan friheten... Redo för helg! Tänkte nog ta och åka till Hallsberg och kolla på innebandy idag. Hälsa på hos mor över natten. Testspringa spåret imorgon och se hur jag ligger till. Sen hem och göra comeback i festvärlden imorgon :)

En helt annan sak: Var och köpte ny kalender igår och hittade då en "ny" 4-färgspenna så nu har jag 8 färger till mitt färgsystem i kalendern! Hmm, undrar vad jag ska ha de nya till?! Blå = Jobb, Grön = Träning, Röd = Högtidsdagar, Svart = Blandat


Förövrigt HATAR jag blogspots bildprogram. Den vänder på bilderna HELA tiden. Får klippa ut och spara om för att den ska fatta att jag faktiskt vill ha bilden som den är sparad från början... Någon som har något tips hur jag kan slippa detta? Ja eller adressen till någon blogspotsbildsboss som jag kan skicka kattbajs till... Seriöst -hur svårt ska det vara att få till någon rotering på bilderna?!

Inga kommentarer: