söndag 13 mars 2016

Mellovinnaren

Kändes som att det var fasligt svårtippat i år (förutom segraren som många hade rätt på), men sen... Fasligt jämnt i fördelningen av poäng från folket, vilket gjorde att juryns röstning gav stort utslag i slutresultatet. Faktiskt, om juryn tippat så som de röstade hade de vunnit min tävling! :-O Tänk att få gå på bio med Klitos Klitou! :D

Nu hade ju inte juryn skickat in någon tippning så segrare i denna tävling blir Ella! :D Här firar hon dagen efter vinsten. Ja och jag går faktiskt mycket hellre på bio med henne än någon jurynisse! :)


1 Ella 23 p
2 Jesper 20 p
3 Sandor 18 p
4 Carro, Melica 17p
6 Astrid - Hjärna, Camilla, Lina, Lollo 16p
10 Lisa, Emmelie 15 p
12 Mimmi 14 p
13 Niklas P, Lovva 13 p
15 Tobbe 12 p
16 Claes, Niklas S, Astrid - Hjärta (utom tävlan) 11 p
18 Emma - Hjärna 9 p
19 Elis, Emma - Hjärta (utom tävlan) 7 p
20 Michelle 6 p
21 Titus 4 p

Titus (4,5 år) tippade tyvärr lite för mycket med hjärtat så hans placering kan jag ändå förstå eftersom han hade Panetoz och Samir & Viktor i topp. Men Elis och Michelle får skämmas ;)

Om enbart Juryn fått bestämma hade Jesper tagit hem det hela före Ella och efter att juryns poäng kommit in låg Elis och Michelle i botten.

Om istället enbart folket fått bestämma hade Mimmi vunnit före Melica medan Michelle och Titus hamnat i botten.

Vill du veta mer om hur din tippning låg till i förhållande till juryn eller folket är det bara att höra av dig!

Lite besviken dock... Saknade några trogna tippare! Minttu-Anna! Mellothias! Tidningsbudet! Ass little helper! Skärpning nästa år! ;)

6 kommentarer:

Sandor sa...

Visst är det mycket roligare på bio med Ella än med Klitos. Sen kan man alltid bjuda in Klitos att komma och bada naken i Hjortkvarnsån!

Michelle sa...

Den enda chansen till nakenbad är att alla andra lägger sig och jag står kvar som ensam tävlande = Vinnare. Skämmes. Nästa år, DÅ ska jag visa hud! =D

Ass little helper sa...

Jag satt allt och filade på en rad, men pga vissa omständigheter så glömde jag bort att lämna in den. men å andra sidan så hade den icke resulterat i något biobesök i år heller. förutom frans först så var det inte många rätt.
Men nästa år är jag med igen, lovar!

Ass sa...

Får köra en separat tävling för dig nästa år Michelle och även ta kontakt med Klitos så att han också kan då bada :)

Skönt att höra Ass little helper! :) Blir ju orolig när jag inte får in någon tippning!

Anna sa...

Haha, förlåt! Var lite stressad på lördagen men lyssnade igenom alla låtar medan jag bakade och skulle lämna in en tipsrad. Men så skulle vi bort på middag och de hade inte ens tv:n på och jag ville inte sitta och fibbla med telefonen och vara "osocial". Men jag kommer igen till nästa år!
:-) Minttu Anna......, haha :-)

Ass sa...

Det låter bra Minttu-Anna! :D Annars får vi ju aldrig gå på bio!