söndag 6 mars 2016

Lilagult

Sista hemmamatchen i grundserien var en jubileumsmatch för storsponsorn Löfbergs (Lila) som fyller 110 år och laget skulle dagen till ära spela i lilagult igen. Själv har jag skamligt nog ingen sådan matchtröja så jag fick sno Elis gamla tröja för att även jag vara extra uppklädd. Jag stod så här...  


Snodde en bild från facebook över klacken där det var fler som hade rotat fram det lilagula igen. Jag gillar ju den grönvita klubbfärgen, men så mycket som Löfbergs har pumpat in pengar i organisationen så känns det som att man kan ge igen lite och klä sig i deras gamla färger en dag.


Tyvärr tyckte jag inte att jubileumströjan var så snygg :S Den lila färgen var för mörk och för mycket gult i ett märkligt försök att se retro ut. Den gula som är i min lånade tröja tycker jag också är fel. Den är för brandgul/orange. I min värld ska det vara en ganska ljus lila och en klar gul färg.

Men men, det viktigaste är ju poängen :) 3 poäng igen och äntligen klara för slutspel igen! Det firar vi med ett hurra, HURRA!!! (Även denna bild snodd från facebook.)


Tycker de har lite märklig prissättning när det gäller jubileumströjor. Inte bara dessa utan även de som de tryckt upp från guldåren. Mer än dubbelt så dyra som en vanlig matchtröja. Why?!? Vem vill köpa då? Vill de inte sälja de tröjorna? Varför då trycka upp dom? Märkligt... Eller så är jag snål :)

Inga kommentarer: