måndag 21 mars 2016

Hockey- och minispelhelg

Sune, Jocke och Magdas bil, gillar verkligen inte att åka till Värmland. Det är alltid något som krånglar som gör att de inte kommer fram/resan tar längre tid/kostar mer än planerat. Denna gången var det vindrutetorkarna som slutade fungera, men jag ser ju anledningen klart och tydligt! De ville inte riskera att komma för nära den läskiga halsduken som låg i fronten ;)


Anledningen till besöket var att gå på hockey ihop med Jesper, Emmelie och hennes syster med familj. Jag och Emmelie var ensamma om att hålla på Färjestad i sällskapet så det var lite extra skönt att åka från hallen med en kvittering i matchserien.


Emmelies släkt åkte hemåt men övriga stannade till söndagen, så det blev som en minispelhelg efter hockeyn. Det brukar ju lätt råka bli någon minttu när jag och Jocke träffas, men eftersom det inte är aktuellt just nu så fick vi ta något liknande istället :)


Söndagen startade vi med en hotellfrukost så vi både skulle orka spela spel och kasta disc.


Banan i Forshaga är en 18-hålsbana som börjar lite lättare men på slutet har mer utmanande hål. Ja sen har man ju älven man vill undvika att kasta ner discar i... Har Jocke hört... :P


Inklusive promenaden hemifrån till och från banan blev det en tur på 5 km som tog 3 timmar - så det är inget vidare tempo när vi är ute :)


Trevligt med besök som vanligt :) Hoppas på en "riktig spelhelg" snart igen!

Inga kommentarer: