tisdag 5 januari 2016

Nyår

Ronny var fasligt taggad på nyårsfirande och han hade klätt upp sig med fluga dagen till ära :)


Är inte så mycket för flådiga nyårstillställningar, enkelt och smidigt gillar jag mer med fokus på att umgås med kul personer istället, så det blev knytkalas och papptallrikar i år igen :)


För att slippa några återkommande frågor hade jag förberett med några förenklande lappar...Som vanligt blev man stånkmätt men kunde ändå inte låta bli att fortsätta äta av det goda.


Vår yngsta deltagare höll inte ut så länge, så det blev ett kortare besök. Tror egentligen det var så att fjolårsvinnaren Hanne inte vågade ställa upp i denna nyårstävling, rädd att inte kunna försvara titeln :P


Tävlingarna var uppdelade i fyra delar. Först en tvådelad quiz och först ut några frågor gällande sånt som jag gillar: Astrid Lindgren-karaktärer och Sport.


Nästa del handlade om sånt som Elis gillar: Fiskar. Kan du vad de vanligaste fiskarterna heter på latin?! :)


Traditionsenligt följdes detta av ett musikquiz och Jocke kändes stor press, han som aldrig förlorat en nyårsmusikquiz som han ställt upp i!


Sista grenen blev tensionairy. Alltså pictionary när den som ritar är kopplad till en apparat (tens) som genererar elstötar in i armen samtidigt som personen försöker rita :) Tycker ändå konstnärerna lyckades väldigt bra! Ser ut som när jag försöker rita vanligt... Tyvärr... Men de fick kämpa för att hålla pennan i styr och det hände att den for i golvet :)

Berg, Stol, Villa, Noshörning, Baby
Lekarna tog mer tid än planerat så det blev stressigt att hinna ut till tolvslaget för bubbel och raketer.


Prisutdelningen fick vänta, men som vanligt fick vinnarna Kir :) Det är viktigt med traditioner! :P

Hade det fasligt trevligt, men nästa år får det bli tema pyjamasparty så folk slipper vänta så länge på taxi hem till Karlstad och istället kan sova kvar. Alternativt så får alla flytta till Forshaga! :)

Jocke, Magda och Robert sov i alla fall kvar och dagen efter spenderade vi i soffan, ätandes rester, spelandes tv-spel och så tittade vi på skidor. Mycket bra dag även den dagen :) 2016 börjar utmärkt!

Inga kommentarer: