lördag 2 januari 2016

Mitt 2015

Ganska tidigt på året var vi iväg på kickoff med jobbet till Kvitfjell i Norge. Fantastisk omgivning och jag testade på det här med längdåkning lite mer ordentligt. Aktiviteterna var riktigt roliga och jobbåret började fasligt bra.


Tyvärr fortsatte det inte så personligen, utan senare under året blev det nedläggning av Karlstadskontoret, vilket ledde till att jag nu letar nytt jobb (eftersom jag inte ville flytta med till Linköping) och även att Tobbe flyttade från stan, och det är nog det som känns mest tråkigt.
Jag hade i alla fall en mycket trevlig avslutningsfest där jag fick genomtänkta presenter och jag hoppas att resepresentkortet ska komma till användning snart.


Kan ju dock vänta tills snön har försvunnit, för när det är riktig vinter är det ju riktigt trevligt här hemma, som när vi åkte i grusgropen, också det i början av året :)


Köpte en enorm pulka att ha för ismete men även för att kunna släpa med sig mycket matsäck och ved på Rally Sweden, men innan vi åkte iväg för att titta på rallybilar fick jag själv testa på att åka med i en rallybil. Lite jobbigt att inte ha någon kontroll själv, men häftigt att testa på! :)


Blev en trevlig dag ute i skogen och det stora hoppet vid Colin's Crest med brasor, grillat och långt hoppandes bilar.


Har såklart varit en drös gånger till Hjortkvarn, bland annat på inflyttningskirdrinksfest hos Michelle, en succé! :D


Resultatmässigt kanske vi inte behöver nämna hockeyn så mycket, men jag har i alla fall fått besök flera gånger för att gå på matcher, och det i sig är ju alltid kul, oavsett resultat. Med risk för att glömma någon så har både Marie & Oskar varit här, så som Magnus & Maria, spelhelgsgänget och sen födelsedagsfirargänget :) Sen extra kul är att Micke numera också har ett säsongskort på platsen bredvid mig, så jag är inte lika ensam på läktaren längre :)


På tal om spelhelg så har vi haft två sådana, om jag inte missminner mig, en i Forshaga och en i Skövde i Jesper och Emmelies nya lägenhet. Har även varit en hel del pärlor och lego i år (något jag verkligen gillar) och då är ju spelhelgens glasunderlägg årets favoriter, även om jag är fasligt nöjd med min piranhaplanta:)


Träning har det inte blivit mycket av i år efter att jag lagt ner även korpinnebandyn, men en grymt kul reunion med min moderklubb Ekeby IF får jag räkna in i sportkategorin. Den med bra minne kanske minns att jag hade som mål att klara av 5 km på "vettig tid" i år, ehhhm, vem bryr sig egentligen om årsmål?! :P


Fiskemålet gick det dock bättre med och 3 personbästa (i 3 olika arter) avklarades ganska tidigt på året. Högst på listan min första storfisk, en lake på 4,4 kg :)


Har deltagit i en del tävlingar under året, de flesta tyvärr utan större framgång, men efter att ha planterat bananer i flera av våra konkurrenters båtar stod jag, Elis och Sebastian som segrare i Gäddkungen och aldrig har en så liten gädda varit så bejublad :)


Blev ärofyllt invald i Team Mosbricka och tack vare sen semester fick jag några grymt sköna båtturer ute på sjön ihop med diverse personer. De kanske inte levererade de största fiskarna, men sex stycken gäddor över metern har jag fått ihop i alla fall. Denna tagen på en laxtur ihop med Johan och Elis


Det bästa fiskeminnet från året blir nog ändå från semesterturen till Åfjärden när jag lyckades motbevisa min brors tes om att man inte kan få fisk där efter klockan 18, som dessutom var en gös, något som sällan kommer upp där :)


Den turen till Åfjärden var förövrigt en perfekt start på en grymt bra semester. Var bland annat till Linköping på besök och hann med både Kornettgården, en dagsutflykt till Vingåker för shopping och Quiz på Harrys. 


En av semesterns höjdpunkter blev kubbturneringen, som vi i Ninjas hjältar i år arrangerade själva, följt av en cykelfest till Hasselbacken som gav skrattkramp i magen (och ont i rumpan) :D 


Mer skrattkramp blev det under mitt och Kims poolparty, där jag hade lite svårt att hålla mig kvar på madrassen... :S


Ett gäng med konserter har det som vanligt också blivit, bland annat releasefest för Millencolins nya skiva, No fun at all, In Flames och en fasligt kall Metallsvenska ihop med bland annat Lovisa, Christian och Jocke.


Året har inte bara varit roligt då både Cesar och Spike har fått avlivas, men som tur är fylls släkten (både min och Elis) på med både nya hundar som Skrot och Tyke så som barn, här Elis systerson Ivan :)


Cosby och Rataxes har fått nya ägare och istället har Egil och Fisen flyttat hit. 


Min Yamaha FS1a som jag suktat ett tag efter att få äga (en igen) tog mig dessutom hela vägen till att bli bästa tjej efter Pajas-Linus i årets mopedrally i Hjortkvarn :)


Inser nu när jag går igenom året att jag gör väldigt mycket saker... För jag har högvis med grejer kvar jag vill ta upp! Pierres 25-årsfest var ju askul! Midsommar, med bland annat bryggpilsnern, alltid bra och spontaninköpet av ett militärtält konkurrerar som årets köp ihop med mopeden. 


Katterna får numera även vara ute och det har löst nästintill alla problem/bråk mellan dom. Så skönt och en befrielse att kunna ha kvar alla tre! :D Att bo i hus är inte bara en höjdare för katterna utan både jag och Elis trivs mycket bra med det. Trädgården har vi utforskat mer i år och försökt ta till vara på alla bär, frukter och växter som finns och att göra rabarbersaft var ett av årets projekt. 


Under Putte utanför parken var det också skönt med trädgård och det blev en lyckad helg! Fast, nästa år kan vi nog skippa parken :P


Okej, bara några grejer till... Har ju varit ute på diverse utflykter med mor också, så som Tossebergsklätten och så har hon livrädd(?) fått åka båt för att kika på en större båt, Götheborg :D 


Roadtripen som jag tog till Skövde för att bland annat kika på Bisonoxar efter att jag varit på Liseberg för både vinhäng och karusellåkande måste ju också få nämnas :) Jag är fasligt bortskämd med både släkt och vänner som jag trivs så bra med! :)


Sista bilden ut och spring! Ja vi klädde ju upp oss i somras för ett grymt roligt bröllop :) Fler sådana så kan jag tänka mig ha klänning oftare! :P Stilig karl jag har förövrigt! 


Allt kanske inte är helt enligt plan i övrigt, men som sagt, folket i min närhet kan jag verkligen inte klaga på :) Ni är bäst! 

Ja, som ni säkerligen har räknat ut om ni tagit er igenom hela det här inlägget: Ett fantastiskt kul år :) Fler sådana här! 

3 kommentarer:

Lollo sa...

Jag vill gärna vara med en bit på ditt 2016 också :) Kom hit och hälsa på snart <3

Ass sa...

Det vill jag gärna! Jag styr upp det snarast! :-)

Lollo sa...

:) :) :) :) :)