måndag 28 juli 2014

Båttur på Vänern

Det går ganska segt med fixandet i huset. Det är både lite för varmt inne plus att det finns alltför mycket som man vill hitta på nu när det är sommar. Men men, som sagt, huset finns kvar, sommaren är kort, bäst att passa på :)

Med andra ord blev det en båttur i lördags ihop med Elis, Mikaela och Robert. Robert lyckades få på sig flytvästen ut och in. Hur han inte kunde märka det när han skulle knäppa den och allt var på insidan, det är mycket oklart :)


Om Elis har bonnbränna? Svar ja :P


Mycket fotande snett och häftigt denna dag. Jag skyller på att båten gungade...

Gött att hoppa i sjön från båten. Mindre gött att försöka ta sig upp :) En badstege önskas!


Hamnade mitt i något båtrace, poker run. En happening som man får vara med i om man har en "powerboat" minst 20 fot lång och klara marschfart på 35-40 knop. Verkar vara ett jippo i flera dagar med fest på kvällen. De hade lunchstopp i Karlstad så det var därför de kom och blåste förbi oss. I någon båt hade passagerarna till och med hjälm, där gick det undan kan vi säga :)


Vi åkte i mer behagligt tempo och njöt av solen. Fick dock smörja mig som en tok för att inte bränna upp mig helt. Försökte även få någon abborre, men de var inte hemma :S


Tog kissepaus vid några klippor det där även blev lite enklare bad än från båten.


Mmm...


Tyckte den här bilden blev rätt häftig :) Söta tår! (Det är de inte annars :S )


Om jag har högt fotvalv? Svar ja ;)

Inga kommentarer: