onsdag 16 april 2014

Säg ja - bli golvad

Jag höll inte bara till i Hjortkvarn i helgen utan jag hann även med att vara iväg på äventyr med några av mina syskonbarn (med flera). Det är förövrigt något mer jag är oerhört tacksam över: att jag har så bra kontakt med dom. Ja inte så att vi hörs så överdrivet ofta, men att vi umgås relativt ofta och har så skoj tillsammans :) Det är lite som 10 bonussyskon :)

Började med fotbollslördag hos Christian och Lovisa. Arsenal spelade och Robin och Tobias hade klätt upp sig matchen till ära.


Tobias hade till och med försökt stryka sin tröja för att göra den extra fin. Det gick mindre bra... Slutade med ett strykjärnsmärke på ryggen :S


Stryk fick de dock inte så fansen jublade. Johan var dock bara lycklig över att han vann pengapotten i spelet kickoff som de körde till matchen.


När matchen var över skulle vi gå vidare till Johan för att festa. Christian packade den lilla(?) pilsnerpåsen :D


Där trodde jag väl egentligen att kvällen skulle avslutas, men istället lurade Robin och Johan med mig ut på krogen. Ja eller lurade och lurade, de frågade om jag skulle med och jag sa ja: För det är ju roligare att säga ja!

Sen kanske jag önskar att jag inte hade sagt ja även till att följa med på efterfest istället för att ta sista taxibussen hem. Något som sen ledde till att jag fick spendera natten sovandes på en matta med en liten prydnadskudde och en kort pläd :P

Men men, det var lite som att uppleva gymnasietiden igen och kul hade jag ju -så det kan jag inte klaga på :)

2 kommentarer:

Tjoxen sa...

Du verkar verkligen ha fina vänner!

Ass sa...

Nu fick du i alla fall se bilden jag försökte skicka :)