måndag 14 december 2009

In flames

Sliten från dagen innan traskade jag med läskflaskan i hand iväg mot tåget på "söndagsmorgonen". Väl där halvlåg jag småslumrandes med öppen mun och bara andades i två timmar. Uttalade de välkända orden: Jag ska aldrig mer dricka alkohol. Men jag kunde ju faktiskt inte skippa Osloturen igår så jag fick offra mig.

Efter att ha lekt hjälte i rulltrappan där jag räddade en tant som körde stagedive baklänges var det dags för flottintag. Bakismat. Viktigt för att överleva. Hittade det troligigast sunkigaste haket i hela stan: Dennis grill. Kolla in kommentarer så som: "Hit kommer turister, byggnadsarbetare och kriminella för att avnjuta en kebab." Toaletten där var... Hmm... "Inge vidare" som vi närkingar säger ;)

Traskade sen runt runt runt för att hitta ElmStreet där vi hade hört att In Flames-fans träffades innan konserten och vi lyckades faktiskt hitta fram tillslut. Alkoholintag igen -trots de tidigare uttalade orden. Skönt ställe med bra musik -rekommenderas!

Innan konserten tog vi en ny rund- rund- rundvanding för att försöka hitta Tobbe som var "i ett parkeringshus vid ett hotell". Jättelätt att hitta :P

I alla fall:

Missade första förbandet men kom lagom till Dead by April. Hade lite förhoppningar på dom efter att ha hört två låtar innan men... Nja... Jag hade lyckats höra de få låtar där de inte bara hade vrålande som man inte kan förstå... Losing you får dock godkänt :)

Även Killswitch Engage spelade innan -och ja... De hade en galning som sprang runt på scenen med mantel och tomteluva... Mest vrål det med... Nja... Kanske det var att jag var bakis som gjorde mig så kräsen?!?

Sen var det dags ! Härligt intro med Cloud Connected. Eftersom den är en favorit hade jag gärna fått den lite senare, men bättre start kanske man inte kan få... Det märktes att de hade varit i Göteborg dagen innan. Slitna... Men ändå levererade de några guldkorn. Bäst var inte helt otippat: Trigger, Come Clarity och Only for the weak.

Men publiken, vilken besvikelse. De började gå när de körde "sista låten"!? Ehh, jag förstår inte riktigt sånt... Inga extranummer med andra ord...

Hann med några få timmars sömn innan jobbet idag och det var med röda ögon med tillhörande påsar jag åkte dit. Tog mig 4 timmars powernap direkt när jag kom hem och nu ska jag ta och lägga mig igen så kanske kanske jag är människa igen imorgon. Måste ju börja ladda för julfesten med jobbet på fredag ;) De där orden jag uttalade är nog inte så sanna....

PS. Dagens sämsta mail, trolig leverans för min onepice 16/12 :( Hade ju sett fram emot den idag... Typiskt... DS

4 kommentarer:

David sa...

Ingen "The quiet place"? Den är 50% av In Flames.

Ass sa...

Den var faktiskt med men den kom inte upp på min topp 4 :S

Magnus sa...

Jag ska inte sluta! Tar bara en paus. Är i Skåne och det händer inget spännande nu. Lägg till mig på Facebook så har du koll när det börjar skrivas för fulla muggar igen :)

Ass sa...

Jag tycker inte om uppehåll heller :P "Vänta" är ett av de fulaste ord jag vet ;)