söndag 24 maj 2015

En nudist och en spindelman

Har varit på stolpjakt igen och denna gång var jag mer nere vid Klarälven och letade stolpar än ute i skogen. Väldigt vackert även där och jag får väl ifrågasätta mig själv igen: Varför går jag inte till älven mer när den är så nära?!


Ni ser ju: Jag behöver en hund! :P

En av stolparna var inte alls placerat snällt... Tur det finns zoom på telefonen :)


Blev dock en fadäs när jag precis efter att ha tagit en stolpe funderade på hur jag skulle ta mig bäst till nästa. Det var lite oklart på kartan om vägen jag var på gick till en tomt eller om man kunde komma vidare längre fram och slippa gå runt kvarteret. Jag tänkte: Jag går fram en bit och ser hur det ser ut i alla fall. Är det tomt är det ju bara att vända.

Jag fick vända väldigt snart! Det visade sig nämligen vara tomt, och där bodde en nudist :S
Åh vad jag kände mig dum! Det var ju inte meningen... Upptäckte det som tur var ganska tidigt så jag kom inte alltför nära :)

När jag sen skulle registrera stolparna på hemsidan stod det ett tydligt inlägg om att stolpen var olyckligt placerad på skogstomt och nu var flyttad till utanför tomtgräns och att man inte skulle beträda tomtgränsen. Om jag bara hade läst där innan...

Förlåt..

I övrigt en trevlig tur dock :) Var ner en sväng till fiskecentret där det var diverse happenings, bland annat fiskeloppis.


På väg hem såg jag en kille, ca 20 år, stå i Spindelmannendräkt och göra sig redo för att cykla iväg. Ehhhh, what?!? Det förklarades dock sen med att det var brännbollsturnering i stan där många av lagen klär ut sig :)

Det händer saker i Forshaga ;)

Inga kommentarer: