tisdag 9 september 2014

Linköping baby!

Åkte till Linköping redan i torsdags för en långhelg i gamla hemstaden. Först skulle det gås på möten med jobbet som sen avslutades med kräftskiva på kvällen. Trevligt, ja i alla fall det sista :)


Tog det dock fasligt lugnt och var först att lämna festen. Det kändes lite märkligt... Inte van vid det direkt :P

Kanske var det hotellrummet som lockade? Gillade verkligen hur det var inrett.


På fredagen när jag såg de andra våndas kände jag mig i alla fall nöjd med min tidiga hemgång :)

Efter jobbet flyttade jag hem till Lisa istället och där blev det soffhäng ihop med Lina och Jonas på kvällen. Slappt men skoj, även om jag fick stryk i Buzz :S

Lördagen fortsatte även den riktigt bra. Det blev nämligen en tur till innebandyhallen eftersom Lisa skulle spela cup. Med mig hade jag mina skor och klubba, jag menar -man vet ju aldrig! :P Ja och mycket riktigt fanns det plats i ett av damlagen där både en gammal klasskamrat och en gammal lagkamrat spelade :) Hurra! 


Träffade massor med "gamla kändisar" från Linköpingstiden. Riktigt kul att återse folk! :)

Ja och det blev faktiskt så att jag även blev värvad till ett mixlag där två av mina gamla tränare spelare, så finalen fick jag kliva in i och spela :) Det blev en jämn drabbning som gick till straffar, men jag satte båda mina straffar i stolpen :S Suck... Fatta vad häftigt att ha fått avgöra! Men men, att komma hem med en silvermedalj när man åkt dit utan lag, det får jag allt vara nöjd med :)


Det roliga var inte slut där. Hem och piffa oss för att sen ta egobilder inför kvällens inflyttningsfest hos Rhöös :)


Fick förövrigt en klocka av Lisa. Den hade visserligen inget batteri, men vad gör väl det? Det är ju bara att ställa den på kvart i tre ;)


Tog oss även ut där på kvällen och är man på Harrys så finns det ju en sak man måste göra: fota sig på toaletten! Det vet väl alla? Dock så blev jag så dålig på bild att jag fick nöja mig med handen :)


En kebab senare var det traditionsenligt sängläge framför Karate Kid :)


Bra kväll och bra helg! :) Like it!

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Känns som att vi hann med det mesta av det vi skulle :-)
Förutom Singstar då...

Ass sa...

Nästa gång! :)