torsdag 22 september 2016

Mer Elly

Elly jobbar fortsatt vidare i gymmet och blir mer och mer intresserad av leksakerna som hänger ovanför henne. Kul att se när hon gör nya upptäckter.


Det här med klänning går sådär. Hon verkar nämligen tro att klänning=snuttefilt :S


Grisen är en tålig katt, i alla fall när hon är på goshumör. Då spelar det ingen roll om någon liten ligger och sparkar på henne när hon ligger i mitt knä, hon ligger kvar.


Det spelar inte heller någon roll och det blir trångt eftersom någon ska ligga bredvid och äta - hon ligger kvar! Dock med lite mer irriterad blick...


Insåg häromdagen att vi hade dubbelgångare här hemma. Hade inte tänkt på det innan/planerat det, men i babysittern satt Elly med grön pyjamas och sin lilla räv som hon är så förtjust i och i soffan låg grodan med den större räven i knät. Fick flytta ner dom till golvet för ett förevigande :)


Det börjar närma sig smakportioner och att hon ska kunna sitta i matstol och äta så nu har vi inhandlat en stol på IKEA.


Funderade ett tag på en stol från Stokke, men jag kunde inte övertala mig själv att en stol kan vara värd så mycket pengar... Inte tycker jag att den är så snygg heller. Tror detta funkar minst lika bra, så får man byta till någon annan barnstol senare.

Inga kommentarer: