söndag 25 mars 2012

Klarälven

Vad gör man med en söndagsmorgon? Jo man kan ta fram sin Karlstadkarta och spana lite. Vart vore det trevligt att bege sig till?


"Varför tittar du inte bara på eniro eller hitta?"
För att det inte alls är samma känsla som att vika upp sin gigantiska karta och få en bättre överblick. Dessutom med mycket enkel in och utzoomning ;)

Vad önskas då av en promenad i strålande sol under blå himmel? Jo, så mycket sol som möjligt såklart och vatten! Massa vatten! Tur då att man bor i Karlstad där vi har Klarälven som rinner genom hela stan. En tur runt den blir nog bra!


I avseendet att gå ut och röra på sig var jag alltså hurtig men i andra avseenden, så som att ta bilder på denna vackra tur, ja där var jag för lat. Har mobilen i sån armficka och då blev det för omständigt att ta ur den och fota. Ni får helt enkelt komma hit och uppleva det ;) Eller hålla till godo med den här googlade bilden.


Så får ni bara tänka er himlen utan moln och strålande sol ;)

Blev lite dumt för nacken bara eftersom jag hela tiden gick och kollade ut över vattnet åt vänster. Nästa gång får jag gå åt andra hållet :) Fast då får det gärna blåsa lite mindre...

Inga kommentarer: