söndag 4 september 2016

Trädgårdsfix

Trädgården har inte fått så mycket kärlek i år. Nästintill ingen alls faktiskt :S Men men, ska i alla fall göra ett försök att ändra på det nu. Har köpt en häcktrimmer, så ska vi försöka få styr på den här framöver (även om det kommer behövas en del gödsel i vår också för att få den mer jämn).


Humlen behöver inget gödsel... Fick klippa lös stolarna och faktiskt så fanns det ett bord där under :) Nästa år ska vi bygga en spaljé som den kan klättra i istället.


De vissna blommorna har bytts ut mot ljung igen. Känner mig så vuxen när jag köper ljung på något sätt. Vet inte varför det känns "äldre" än när jag köper blommor...


Elis tog hand om några av våra äpplen och gjorde mos häromdagen. Blev riktigt gott, så nu måste det bli pannkakor här framöver! Behöver nog lura hit mor så jag får riktigt goda sådana :P


Ja som sagt har den inte fått så mycket kärlek, men vi har försökt ta vara på en hel del av bären och frukterna i alla fall. Nu är bara frågan vad vi ska göra av björnbären och plommonen som snart är mogna!?

Inga kommentarer: