fredag 22 juli 2016

Campingbesök

Nu har årets första campinggäster varit på besök :) De klagade lite på att häcken växt för mycket sen sist, för de fick kliva lite högre för att komma över från "campingplatsen" in i trädgården. I övrigt tror jag dock att de var nöjda med campingen :)


Jag var i alla fall nöjd som fick tre barnvakter och dessutom någon som fixade håret åt mig :) Dessutom en med långa naglar som drog på hårbotten. Uhhh så gött!!!


Det var länge sen jag kunde ha fläta, så jag var fasligt nöjd. Kim och jag matchade frisyrerna :)


Gäller att utnyttja sina gäster och Kim fick nog slita mest. Hon fick inte bara fixa hår utan även köra barnvagn och passa sin kusin.


Mat fixade de också och här grillade Kjell riktigt gott hjortkött. Jag är inte så förtjust i vilt alla gånger, men Kjell brukar lyckas med tillagningen, och så även denna gång.


Ja, sen slapp ju inte Kjell och Susanne undan barnvaktandet heller är klart. Fasen vad jag utnyttjat mina gäster :P Men men, tror inte det gick någon större nöd på dem :)


Elly hade klänningpremiär, men hon verkar lika skeptisk som jag...


Okej, fint kan det absolut vara, men praktiskt?! Inte alls :S Den bara åker upp och korvar sig och är ivägen känns det som. Det blir nog inte överdrivet många klänningdagar den närmsta tiden...

Inga kommentarer: